MENY
×
Tilbake |

Globber My Free 4 in 1 Sparkesykkel

NOK 1.099,-
Globber sparkesykler

Godt å vite

Zoom
Vennligst velg farge 
Blå
Rosa
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Designet på grunnlag av den populære Globber My Free 1C - 4-i-1-versjonen, kommer med et sete som enkelt kan monteres der hvor styret vanligvis sitter. Dette forvandler den til en fin løpesykkel. I tillegg kan du videre sette styret fast i selve setet og dermed bidra den lille med å komme i gang. Setet kan monteres med enten en kort eller lang stang, noe som gjør at setet kan justeres i høyden.

De to siste alternativene er enten en sparkesykkel med lavt eller høyt styre.

Sparkesykkelen er utformet med en lav deckhøyde, og et stabilt tre-hjulet design. Forhjulene kan låses med et trykk på en knapp for å deaktivere muligheten til å snu. Dette gjør det enkelt å bruke for nybegynnere.

Den er raskt å demontere for enkel transport.

Spesifikasjoner

Total høyde:
67.5 - 77.5cm
Hjuldiameter:
80mm, 120mm
Deck design:
2-delt
Maks brukervekt:
50kg
Materiale:
Plast
Bar materiale:
Aluminium
Hjulprofil:
Spetsig
Kjernemateriale:
Nylon
Kulelager presisjon:
ABEC-5
Bremse type:
Flex Fender
Montering:
Delvis montert
Anbefalt for:
3 år
 

Godt å vite

Omtaler

Perfekt sparkesykkel for vår datter på 18 mnd. Foreløpig bruker hun setet, men denne kan hun jo ha i flere år fremover. Et supert produkt som vekker stor begeistring i gaten! Kan absolutt anbefale det til andre.
charlotte nordnes-jensen (Stabekk)
12-05-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super løbehjul, min datter fik den til hendes 2 års fødselsdag og det var et hit med det samme.. Hun kunne både bruge "cyklen" og løbehjulet med det samme..
Steffanie Ehrhorn
26-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Rigtig god kvalitet, den er nem at samle og kan let tages med overalt. Min 2-årig er vild med den, og de andre børn på vejen syntes den er super sej, så den bringer meget lykke her. Vi benytter os af sædet så hun kan bruge den som gå-cykel, stangen kommer med når hun skal køres, og selv når man går bagved er den meget nem at styre. Vi glæder os til at bruge den mange år frem som løbehjul.
Kathrine Bundgaard
26-05-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
super, nem at samle og skille ad. Stor jubel hos vores to-årige
Kristina Marckmann
17-10-2015
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Ser helt perfekt ut. Var ute efter något till vår (rätt korta) 2-åring som är väldigt avundsjuk på storebrors cykel. Perfekt med säte först och sedan användas som sparkcykel. Tror den här kommer hålla länge.
Sofia C. (Stockholm)
01-03-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
The globber is a brilliant first scooter. The seat / handle / normal scooter are easy and quick to change between. The buttons to turn tilt steering on and off are also very easy and quick to do. Very pleased and a step above the mini micro scooter with greater functionality and the ability to adjust the handle bar. Great service and quick delivery from Skatepro including a very good price
Nicola W. (Didcot)
26-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!