Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

X Tony Hawk Nickel Limited Edition Cruiser Board

(2)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

"Penny For A Purpose" -organisasjonen og Tony Hawk-stiftelsen har samarbeidet om denne begrensede utgaven av Penny Cruiser-brett. Begge er dedikert til å fremme skating for alle.

Penny For Purpose sier: "The goal is to partner with global non-profits and iconic artists to bring awareness to the communities they impact, support projects they run and encourage hope through skateboarding with young people all over the world."

"Målet er å samarbeide med globale non-profit og ikoniske artister for å bringe bevissthet til de samfunnene de har, støtte for prosjekter de driver med og oppfordrer håp gjennom skateboarding med unge mennesker over hele verden."

Disse Penny cruisers har Full Skull-grafikken fra det berømte Tony Hawk-merket Birdhouse og birdhouse / penny grafikk på griptape.

Disse cruiser brettene av plast oppstod først på midten av 70-tallet, hvor plast-injeksjonsstøpte skateboards ble en av de fineste og stilige skateboards å finne! Med Penny boards kan du lage skarpe svinger på en liten overflate, noe som gjør dem perfekte for å komme deg rundt i sentrum. Pluss med den lille størrelsen på disse cruiserbrettene, vil de aldri komme i veien for andre.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Nylon innsprøytet
Deck lengde:
27" (68.6cm)
Deck bredde:
7.5" (19.1cm)
Hjuldiameter:
59mm
Vekt:
2550g
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjulbredde:
45mm
Hjulhardhet:
78A
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Truck størrelse:
100mm (4")
Griptape:
Ikke inkludert
Vis alle

omtaler   (2)

Glad att jag köpte den. Helt suverän.
Rickard Clevenholm (Malmö)
22-01-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great super power machine!
Tatiana Dunaeva (Tammisaari)
10-04-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro