Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Super 7 HD 16/17 Freeride Ski + SPX 12 Bindinger

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Rossignol Super 7 HD 16/17 er designet til å være midt i blinken for viderekommende nivå. Kjernen på disse skiene er laget fra tre, karbon og basalt. Hvis du er på jakt etter ski med lang holdbarhet, da vil trekjernen her gi deg nettopp dette. Ekstra karbon på innsiden gir skiene mer rebound og kraft.

Disse skiene har en camber med tip og tail rocker-profil som gir deg stabilitet og godt kanthold når det er carving på gang så vel som en herlig surfende godfølelse og enkel svinging i tung snø. Med den store 20m radiusen, får du lange og kontrollerte svinger ved høy fart.

  • Disse Rossignol -skiene med en midjebredde på 116mm er midt i blinken for freeriding og deg som vil ha en ekte surfefølelse i dyp snø
  • SPX 12 bindinger er inkludert med en mulighet for boring
  • Disse skiene har en maksimal DIN-verdi på 12

Spesifikasjoner

Midjebredde:
116mm
Best til:
Freeride
Nivå:
Avansert
Radius:
20m
Kjerne materiale:
Tre, Karbon, Basalt
Profile:
Camber, Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Inkludert. bores i
DIN Setting:
12

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

Fantastiske ski. Fikk kjørt dem i 30cm puddersnø i helgen og de svarte 100% til forventningene. Hadde sjekket alt av tester før jeg kjøpte dem. Gleder meg til nye turer i terrenget. Takk for super service og oppfølging
Steinar Sjøberg (Vennesla)
19-02-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bästa skidor jag åkt på. Bar mig (84kg, halvbra åkare) i riktigt lös snö. Snabba att svänga vilket var bra när det blir tajt mellan träden. Både i lössnö och i run out. Har åkt på Sin 7 tidigare men de klarar inte puder. Super 7 funkar fin i pisten också, om det finns snö och inte är is.
Viking H. (Stockholm)
15-01-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro