MENY
×

Ryggsekk / Skolesekk

  Filter
Farger
Merker

Ta med utstyret ditt i stil

Enten du leter etter en skolesekk eller en kul ryggsekk for å transportere bøkene dine, bærbare datamaskinen eller nettbrett fra eller til jobb eller skole, eller transporterer utstyr og verktøy når du er ute og skater.

Vi har et bredt spekter av ryggsekker, sko og magetasker i forskjellige former, design, farger og størrelser. Men en ting du kan være sikker på, uansett hva dine behov er, har vi sekken til deg.

Ryggsekken, en moteklassiker som har kommet for å bli

Siden ryggsekken begynte å dukke opp i USA i 1910-årene, har denne tidløse sekken blitt favorittvalget for mange mennesker og en stor del av den vanlige motekulturen, og ikke uten grunn. Det som startet som en praktisk begivenhet for å bære ting, har blitt et mote tilbehør for å vise stilen din.

En ryggsekk lar deg transportere utstyret ditt trygt og lett på ryggen. Legg hendene fri og gi deg en god balanse. Samtidig er det behagelig å bære og lar deg justere det slik at det passer deg perfekt. Mange ryggsekker du finner i denne kategorien har forskjellige rom spesielt designet for å ta ekstra forsiktighet med ting som kameraer, bærbare datamaskiner.

Alle ryggsekker du finner i denne kategorien er høy kvalitet sekker som er laget for å bli brukt fordi vi vet at livet som en ryggsekk eller skolesekk kan være vanskelig. På denne siden finner du ryggsekker fra merker som Douchebags, Burton, Globe, DC Sko, Herschel Dakine og mange andre merker.