Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
K2

Catamaran 18/19 Freeride Toppturski

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Disse skiene fra K2 er som skapt for rides på puddersnø utenfor alpinanlegget (off-piste). Dette ligger både i navnet så vel som i skienes dimensjoner - når du ser på dem, så vil du se at dette er ski som har noe spesielt ved seg.

Catamaran er fra K2 sin Factory Team Collection (kolleksjon) , skiene har en midjebredde på 120 mm og asymmetriske tips og tails. Både feite og flytende - slik at du kan få surfe rundt i den hvite, myke, dype snøen og virkelig bare kose deg. Factory-kolleksjonen med ski fra K2 har blitt laget for at du skal få surfende og manøvrerbare ski som byr på mange gøyale skiopplevelser.

Kommer med Double Barrel -konstruksjonen, tett gran og lett aspetrekjerne. Tettheten på granmateriale har blitt plassert over kanten og sikrer perfekte sikksakkbevegelser mens den lettvektede aspetrekjernen har blitt plassert i midten slik at skiene blir både livlige samt at dem får en lav vekt. Som siste hånd på verket så har K2 plassert langsgående karbonstrenger som sikrer demping, rebound og dynamiske egenskaper på skiene.

Puddersnø-rides er hva disse skiene har blitt født til, de kommer med fulle sidevegger som forbedrer kraftoverføringene enda mer samt et utmerket kantgrep. Den høye og lange rise tip samt tail Powder Rocker vil sørge for at du får et fullkomment flyt på disse herlige skiene.

  • 100% passende for off-piste (utenfor alpinanlegget).
  • Bindinger: Ikke inkludert.

Spesifikasjoner

Bredde:
136/120/131 mm
Midjebredde:
120mm
Best til:
Freeride
Nivå:
Øvet, Avansert
Radius:
21m
Kjerne materiale:
Karbon, Gran, Asp
Profile:
Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro