Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Primo Lights Sparkesykkel Barn

(12)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Primo Lights fra Globber er en sparkesykkel til barn som er designet til å gi de yngste rytterne en god introduksjon til kjøring med sparkesykkel. Alle delene er nøye konstruert for å garantere en sikker og morsom opplevelse fra allerede første tur.

Decket ligger lavt, så det er enkelt for barnet å stige opp på det. Dette hjelper også barnet til å enkelt komme seg opp i stor nok fart på grunn av at push høyden er så stor. Styringen på denne sparkesykkelen fra Globber kan låses helt enkelt ved at man trykker på en knapp. Det gjør det mer stabilt når man kjører på rette strekninger.

Høyden på baren kan justeres slik at sparkesykkelen kan vokse i takt med barnet som vokser. En ekstra stabilitetsegenskap ved Primo er dette 3-hjuls setupet. Dette eliminerer behovet for å lære barnet og holde balansen i tillegg til mye andre ting. Noe som vil gjøre at barnet vil lære seg kjøring på sparkesykkel mye lettere og raskere.

Denne spesielle Lights-versjonen kommer til å lyse opp dagen din etter bare lite rull på hjulene. De har innebygget LED lys som vil sørge for noen fargerike glimt.

Alle de store delene på denne sparkesykkelen kan helt enkelt tas i fra hverandre og legges i sammen, dette gjør den også ideel for transportering.

Sørg for at du holder Globber sparkesykkelen din vedlikeholdt slik at den alltid kjører like glatt og mykt som smøret er. Les vår guide "Slik spenner du - og skifter fjærer på sparkesykkelen fra Globber".

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
80mm, 120mm
Maks brukervekt:
50 kg
Materiale:
Plast
Vekt:
2330g
Bar materiale:
Aluminium
Hjulprofil:
Spetsig
Kjernemateriale:
Nylon
Kulelager presisjon:
ABEC-5
Bremse type:
Flex Fender
Montering:
Delvis montert
Anbefalt for:
3 år
Vis alle

omtaler   (12)

Flot løbehjul som vores barnebarn (2 år)blev meget glad for til jul.
Flemming Jensen
02-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Ett lyckligt barnbarn till som fick en sparkcykel i julklapp och med dessa fin hjul med olika färger blev toppen, perfekt för en lite tjej på tre år. Snappat och smidig leverans
M. Claeson (Örebro)
04-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jättefin, stabil sparkcykel till både 3-åringen och 5-åringen. Mycket mindre fallrisk än med en vanlig sparkcykel. Pga vinter fick barnen testa dom inomhus och däcken är mjuka och låter ingenting. Mycket populär julklapp!
Nathalie S. (Skurup)
02-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Perfekt till snart 3år fyllda, smart att det går att låsa hjulen för stadigare färd! Snyggt med hjul som lyser!
Linda Danielsson (Trångsviken)
02-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Sparkcykeln blev till belåtenhet och allt fungerade precis som det skulle.
Ronny Bengtzon (Malmö)
04-04-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 12 omtaler
SkatePro