Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Felix Boa 18/19 Dame Snowboard Støvler

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Felix Boa er et par enestående snowboardstøvler som har blitt designet til å passe perfekt på føttene til damene. Designet med TrueFit som sikrer at alt fra innerstøvler, pløser, skallet, baseplatene og stroppene skal kunne passe helt perfekt for damer som driver med snowboarding.

Disse støvlene kommer med Dual Zone Boa, derfor vil støvlene pakke seg perfekt rundt føttene helt enkelt på null komma niks ved å rotere rundt på de justerebare Boa -hjulknappene. Dual Zone System sørger altså for en langt med presis og tett passform. Dette skyldes b.la. fordi de innvendige stroppene som strammer opp og ned støvlene, ikke bare har 1 -men 2 separate kanaler for hver av de roterende hjulknappene med strammestropper som går gjennom støvlene. Så på denne måten pakkes altså føttene dine inn til en langt mer presis og tett passform - dermed optimaliseres også kontroll, godfølelsen og kraftoverføringer.

Når du ser Burton sine spesielle innerstøvler her, så vil fort skjønne at dem har en stor lidenskap for forskning og utvikling når det gjelder å lage det beste. Disse innerstøvlene er nemlig bygget med en teknologi som gir dem pustende egenskaper. Dette har Burton gjort mulig ved å utnytte termiskaktiverende karbon som har blitt vevd inn i selve innerstøvlene - Burton kaller denne teknologien for; Dryride Heat Cycle -foring. Denne teknologien reflekterer dine egen kroppsvarme tilbake til føttene dine, samtidig som den transporterer ut fuktighet.

Focus Cuff og Plush Cuff 1.0 -teknologien optimaliserer støvlenes komfort og kontroll. Disse teknologiene vil sørge for at føttene dine er pakket godt inn, at du har et godt hælfeste samt at leggene dine er godt støttet opp av de strekkbare neoprenssonene.

Disse snowboardstøvlene har en medium til stiv flex (respons: 6), perfekte for bruk til både all-mountain rides og freerides, enten det er på den hardpakka snøen i alpinanlegget eller ved off-piste i den myke urørte puddersnøen.

Spesifikasjoner

Flex:
Mellom
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Kjønn:
Kvinne

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro