×
Meny

Aggressive Skate Støvler

Godt å vite

Alle våre støvler og frames passer perfekt sammen

"Men passer støvlene til mine frames?" Dette er et spørsmål som vanligvis går igjen og igjen før et slikt kjøp. Men denne bekymringen kan du droppe nå hvis du velger å skreddersy dine egne aggressive skates med deler fra SkatePro. Under denne kategorien så finner du vårt utvalg av aggressive skate støvler og de er alle UFS-kompatible, noe som kort fortalt betyr at de passer til absolutt alt av standard størrelser.

Ved å kun kjøpe aggressive skate støvler så får en god fordel, nemlig at du da har muligheten til å lage dine helt egne og unike aggressive inlineskøyter. Ved å kjøpe et par aggressive støvler så kan du selv skreddersy dem med ditt favorittvalg av frames, kulalager og hjul. Hvis du allerede har et par komplette aggressive skates, da kan du bruke delene fra dem sammen med dine nye støvler og dermed spare penger pluss at du også da skaper noen helt unike skates.

Under denne kategorien så finner du også støvler som vi ikke har i vårt vareutvalg av komplette aggressive skates. Dette er fordi at noen aggressive skate støvler kun blir produsert i et begrenset antall, dermed ønsker produsentene at kundene optimaliserer deres aggressive støvler ved å bruke deler som passer til deres personlige skate stil.

Vi har et bredt og flott utvalg av aggressive skate støvler fra mange forskjellige produsenter. Per dags dato er en av de mest populære støvlene vi har V13 modellen fra Valo. Denne støvelen er en redesignet versjon av den ikoniske Majestic 12 støvelen fra Roces. Det var denne støvelen som var med på å virkelig definere aggressiv inline skating på slutten av 90-tallet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser