Happy Valentine's day
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Støvler til Speedskating

Godt å vite

Støvler til speedskating: Som skapt for høy fart

Støvler til speedskating har blitt produsert med et veldig slim og strømlinet design. Så det er ingen tvil i det hele tatt om at disse støveltypene er som skapt for høy fart. Noe av disse støvlene kommer med en veldig lav cuff og ligner dermed mer på helt vanlig sko - og ikke på noe som du kan rulle 60 km/t med, hvis de hadde hatt skøyteblad og hjul på.

Under denne kategorien så vil du kunne finne støvler for speedskating til både damer og herrer.

Det er veldig viktig i speedskating at støvlene gir deg en god støtte og en ypperlig passform. På grunn av at støvlene har blitt optimalisert for å gi deg en kjempegod fart, så har de ulike produsentene fjernet både liner og cuff for å holde den totale vekten så lav som mulig. Noen av støvlene for speedskating har blitt laget av karbon, dette gjør at de kan varmeformes etter selve formen på føttene dine slik at du dermed får en ekstra god passform.

Hvis speedskating er helt nytt for deg og du kommer rett fra fitnessrulleskøyter, da vil overgangen her til minimum komfort være hard å takle. Spesielt under lange økter ute på veiene. Men slapp av, føttene dine vil snart bli vant til å klare seg uten myk liner og ankelstøtte.

Powerslide har virkelig forstått speedskating

Vi har mange forskjellige støvler til speedskating her fra Powerslide. Vår mening her i SkatePro er at Powerslide er det aller beste merket innenfor speedskating. Hvis du tar å ser på et av de prestisjetunge inline-maratonløpene, som f.eks. Berlin Marathon - da vil du kunne se at alle beste skaterne bruker skøyter fra Powerslide. Skallet på de fleste støvlene som Powerslide har laget til speedskating, består av 100% karbon. Som du kanskje vet, så er karbon et materiale som veier veldig lite og har en veldig god holdbarhet. Karbon er rett og slett perfekt for speedskating.

Støvel Overtrekk

Høsten og vinteren kan være en utfordrende tid på året for å trene sport som speed skating, inline skøyter og rulleskøyter. Dine føtter blir våte og frosne, og dette er noe som kan ødelegge dagen når du er ute å øver favorittsporten. Men hvorfor la været og temperaturen diktere når du får lov til å gjøre det du elsker?

Støvel overtrekk er laget for å beskytte føttene dine fra været og er et must hvis du vil skate hele året. Overtrekkene du finner i denne kategorien er laget av et materiale som tåler vann og holder vind ute. Kun for å hindre at føttene blir våte og kalde.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser