Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Connect + Split Interface 17/18 Snowboard Bindinger

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Merk: Videon nedenfor viser monteringskittet som er inkludert med disse bindingene (board og den spesifikke bindingen i videoen er ikke inkludert).

Karakoram splitboard snowboard bindinger - tillater deg å erobre fjellene, backcountry og nedstigning med letthet og masser av moro.

Karakoram Prime Connect bindingene tillater deg å kjøre fastspennt ned av bakken på ditt splitboard eller enda på ditt regulære all-mountain snowboard, og hvis du må på touring, tilføy da bare split boardbinding monteringskittet på ditt splittboard, og du er klar til å gå din egen vei inn i backcountry og opp av fjellet.

Downhill platene kan monteres på 4 x 4 pattern regulære snowboards. Etter det er gjort, klikk bare på Prime Connector bindingene. Touring forbindelsesplatene må monteres kun på splitboard snowboard - for eksempel Jones split snowboards.

Inkludert i splittboard monteringskittet er også heel risers så utover å gå flatt kan du bruke den korte riser til 12° stigning eller den høye Riser for 20° stigning.

Les og lær mer i manualen ved å klikke her.

Størrelse (M/L):

Medium = US8.5 - 11

Large = US11.5 - 13

Spesifikasjoner

Flex:
Mellom
Bindings system:
Standard (4x4), Split board montering
Nivå:
Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Touring
Vis alle

SkatePro