MENY
×
Tilbake |

Huffy Slider Expert

NOK 2.799,-
Huffy Slider Bikes
Zoom
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Huffy Expert slideren kommer i et elegant og holdbart design.

Med oversized threadless styre og clamp reduserer slakk og gjør det enkelt å justere. Skivebremsen sikrer god bremseeffekt i all slags vær og de brede bakhjul, med minimal mønster, sikrer at man slider og drifter lett. High-back setet er laget av holdbart PVC og gir god støtte når du bruker pedalene.

Spesifikasjoner:

  • Skivebremse: 140mm
  • Styre: B. 580mm
  • Forhjul: 20" x 2.3"
  • Bakhjul: 1000g

Anbefales til barn fra 8+ eller en høyde på 122cm og oppover.

Bemerk:
Det er viktig å stramme alle deler før du tar slideren i bruk. Bremsen må gå fritt rundt, går det for mye mot, juster bremsen slik at platen roterer fritt.

Bremsekabelen må klikkes på plass via den medfølgende plastklemmen (se nærbilde). Den ligger ofte løs i boksen, men er viktig å montere, siden bremsekabelen kan ellers bli viklet rundt styret, og dermed knekke.

 

Omtaler

Den er rigtig sjov og jeg elsker at køre på den MEN man kan lave en meget bedre selv til de penge og hjulene holder ikke længe alt i alt sjov at køre på men jeg ville have lavet en selv vis jeg vidste at den er som den er
Mikkel Kraus holler (Spentrup)
17-04-2015
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Dejligt at høre, at du er glad for din Huffy Slider. Det lyder lidt underligt, at hjulene ikke holder særligt længe. Du må meget gerne kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - med nogle billeder og et ordrenummer, så skal vi selvfølgelig nok se på det. / Martin
Sonen har otroligt roligt med denna cykel, den har används så gott som varje dag sedan han fick den. Enda negativa är väl kanske bakhjulen som verkar slitas.
Christian Johansson (Tidaholm)
19-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Sonen älskar den. Däcken kunde ha varit av lite bättre kvalitet.
helena eriksson (Vagnhärad)
14-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!