Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
MENY
Ninebot Segway

Segway MiniLite

NOK 5.999,-
 
(2)
Zoom
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Beskrivelse

Fra Segway kommer MiniLITE hoverboardet. Dette er Segway sin versjon til de små rytterne i alderen fra 6 år og oppover. Den har flere lignende funksjoner som MiniPRO, men MiniLITE kommer i en mer stripped-down versjon.

MiniLITE gjør det kjempegøy å kjøre på hoverboard og nå er den også tilgjengelig her for barn. Takket være kapasiteter som b.la. 200 mikrojusteringer per sekund, EasyRider-detection og kombinasjonsmuligheter med app'en - så er dette garantert en gøyal Segway som de små rytterne kommer til å elske. Med disse gode funksjonene, så vil barna få selvtillit og raskt lære kunsten i å stå på Segway.

Hovedsakelig så er disse kontrollert av baren som går ved knærne og som bøyer seg forsiktig til formen av barnets innerlår. Dermed kan den lille rytteren bare lene seg i ønsket retning du - og MiniLITE vil ta deg der. Denne Segway'en er laget til ryttere med en vekt som ligger på mellom 10 - 80 kg.

Med App-tilkoblingen så får du et variert og bredt utvalg av valgmuligheter som er både morsomme og informative. Her kan man se alt fra statestikken av bruk til RidersNearby-funksjonen. Så denne app'en vil både utvikle deg som rytter samt gi deg smarte tips for bruk. App'en er tilgjengelig til både Android og IOS og vil la deg kontrollere mange forskjellige funksjoner som f.eks. farge på LED-lysene og batteristatusen. Med app'en aktiverer du også alarmen på kjøretøyet og denne vil advare deg hvis noen prøver å stjele din dyre flotte Segway.

Materialene er alle valgt pga. deres lave vekt og den strukturelle styrken samt holdbarheten. Magnesium, titan, karbon og aluminium er blant materialene som har blitt brukt her.

Spesifikasjoner:

  • Motor: 2 x 350 watt nominal
  • Kompatibel med både Android og IOS smartphones
  • Maks. hastighet: 16 km/h (10 mph)
  • Ca, rekkevidde: 18 km (11.2 miles)
  • Maks. klatrevinkel: 15°
  • Maks. brukervekt: 80 kg (176 lbs)
  • Oppladningstid: ca. 3 timer
  • Vekt: 12.5 kg (28 lbs)
  • Mål: L: 263 mm x B: 590 mm x H: 590 mm

Legg merke til:

Reglene for å ta elektriske fritidskjøretøy på offentlige veier - varierer fra land til land. Vi oppfordrer deg derfor til å sjekke med din lokale politistasjon eller offentlige autoriteter for å bli informert om de spesifikke reglene som gjelder for det landet du befinner deg i.

Siden MiniLITE er et elektrisk kjøretøy, så er vårt råd til brukere at man kun kjører under tørre værforhold, men heller ikke på underlag med mye sand eller støv.

Til våre kunder i Storbritannia, så må vi dessverre informere at Segway MiniLITE ikke kommer med et UK-stikkontakt til laderen. Derfor vil du som kunde i Storbritannia trenge en adapter.

Spesifikasjoner
Opplader stikkontakt:
EU
omtaler  
 
(2)
Kanon lille Segway, er ganske tilfreds
Kenneth Steinmejer Jensen
31-01-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler