Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Story Board Dame Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Story Board Snowboard fra Burton er formålslaget til damene. Dette er et board som er midt i blinken for off-piste surfing i de store fjellene, hvor den myke gode puddersnøen befinner seg.

Dette snowboardet har en directional -form med en medium til stiv flex. Rett og slett bygget for at du bare skal kunne surfe deg gjennom dagene med off-piste rides i den dype urørte puddersnøen.

Burton har tilføyd Carbon I-Beam på kjernen. Dette er en ryggrad av karbon som optimaliserer pop og langvarig snap. Dette vil også sørge for at din rides på den hardpakka snøen blir stabile, responsive og ikke minste lettere å kontrollere.

Den spesialiserte lettvektede SuperFly II 700g trekjernen sørger for at alle de ulike områdene på boardet har den nødvendige flex på sine spesifikke punkter, og til enhver tid - slik at dette snowboardet alltid skal kunne prestere sitt beste for deg.

I tillegg har dette snowboardet også blitt bygget med Squeezebox -teknologien som resulterer i en lettere kontroll, haugevis av pop og ekstra med energi. Squeezebox er en profilert kjerne som gir en umiddelbar respons i både tip og tail.

Så hør her jenter, pakk deres snowboardutstyr og kom dere ut i snøen - det er tid for freeriding.

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
7
Core Tech:
Super Fly II 700G Core
Base:
WFO
Bindings system:
Channels, Universal Disc
Form:
Directional
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Bredde:
Standard
Profil:
Camber
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre
Kjønn:
Kvinne, Unisex

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro