Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Custom Flying V 18/19 Snowboard

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Custom Flying V fra Burton - dette er et velkjent, populært og pålitelig snowboard for all slags terreng.

Dette allsidige snowboardet har blitt bygget med den unike Flying V -konstruksjonen som er en perfekt blanding av; rocker - camber - rocker - camber - rocker, noe som gir boardet en strålende bueform. Dette er rett og slett den mest effektive måten å tilføye snowboardet den enorme allsidigheten som gjør at det leverer varene til de grader både på den hardpakka snøen i alpinanlegget - så vel som en deilig og gøyal flyt i puddersnøen hvis du vil kjøre off-piste.

Når du bruker tid i alpinanlegget, så vil boardets camber sørger for et presist og kraftig kantgrep slik at du kan carve skikkelig godt i svingene. Samtidig vil det også tilføye all den farten du ønsker for å få kjent på g-kreftene. Boardets kanter vil ikke skuffe deg.

Hvis det er det er tid for off-piste rides, så vil du virkelig kunne nyte den deilige og surfende godfølelsen som Custom Flying V kommer til å gi deg. Dette snowboardet har nemlig en perfekt rocker-bueform som vil gi deg et enestående flyt i den myke snøen.

Den spesialiserte lettvektede Super Fly II 700g trekjernen sørger for at alle ulike områder på boardet har den nødvendig flex som trengs til enhver tid - slik at snowboardet presterer i toppklassen til enhver tid.

Custom Flying V -snowboardet har blitt konstruert med Carbon Highlights, dette er et lag med karbon som strekker seg fra tip til tail på boardet. Dermed reduseres vekt enormt samt at du får en perfekt vridningsstivhet.

Dette snowboardet er midt i blinken for deg som ønsker å videreutvikle deg samt ha det veldig gøy på dine freerides og all-mountain rides.

Modell spesifikasjoner

ModellBredde
154cmStandard
156cmStandard
158cmStandard
158WcmWide
162cmStandard

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
5
Bindings system:
Channels
Form:
Directional Twin
Nivå:
Begynner, Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Profil:
Hybrid Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

high quality with cool look
Hugo R. (Mosby)
10-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Lätt i konstruktionen och bästa parkbrädan jag någonsin haft!
Olle Blomqvist (Skillingaryd)
28-12-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro