Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Descendant 18/19 Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Descendant fra Burton er et glimrende snowboard til nybegynnerne - dette er et board med en myk flex og perfekte egenskaper for bruk til freestyle og all-mountain.

Dette snowboardet er bygget med en klassisk twintip-form, i tillegg til den myke flex. Så til dere snowboardkjørere med et ønske om å videreutvikle seg - så er dette et perfekt setup for nettopp dere.

Burton kaller profilen som dem har brukt på dette boardet for PurePop Camber. Dette er altså en early rise tip og tail samt flate soner på utsiden av føttene som optimaliserer boardets pop, dermed blir Descendant et lekent og gøyalt snowboard.

På innsiden av dette snowboardet så finner man en trekjerne med et design som Burton kaller for SuperFly 800g. Denne kjernen er laget for å gi en utmerket pop på boardet, og siden det er bygget med 2 forskjellige trearter så får du også 2x mer tetthet og holdbarhet. Dette reduserer den totale vekten på snowboardet, uten at det går utover styrke og prestasjoner.

Til slutt må det nevnes at Descendant har blitt bygget med Squeezebox Low Technology - dette er en profilert kjerne som tilføyer boardet kontroll, energi og pop.

Modell spesifikasjoner

ModellBredde
152cmStandard
155cmStandard
155WcmWide
158cmStandard
158WcmWide

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
2
Bindings system:
Channels
Form:
True Twin
Nivå:
Begynner, Øvet
Kjøre Stil:
All Mountain
Profil:
Hybrid Camber
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro