×
MENY

Levering og returrett

Bestilling fra Norge

Leveringstid
1-3 hverdager, hvis ikke annet er oppgitt for de bestilte varer.

Forsendelse
Fraktkostnader avhenger av orderens verdi og den valgte leveringsmetode.

 • Ordre verdi: NOK 0-799
  • NOK 89 - Postnord: Levering til ombud
  • NOK 149 - Postnord: Levering til din adresse
 • Ordre verdi: NOK 799+
  • Gratis - Postnord: Levering til ombud
  • NOK 119 - Postnord: Levering til din adresse

MVA/Toll
Alle priser er inkl. 25% norsk MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.​

Ombytting og retur
Varer skal returneres senest 365 dager etter mottakelse.

Ønsker du en annen størrelse enn den du fikk, så sender SkatePro gjerne en ny størrelse til deg (gratis frakt). Vær oppmerksom på at du selv betaler frakten for å sende tilbake til oss.

Levering

Forsendelsesomkostninger fremstår alltid tydelig i bestillingsprocessen og står også på din ordrebekreftelse, som du mottar via email. Forsendelsesomkostninger er basert på ordrens verdi.

Se priser for forsendelse til andre land (på engelsk).

Leveringstid

Den forventede leveringstid står alltid tydelig i bestillingsprocessen og står også på din ordrebekreftelse. Er alle varer i din ordre på lager, så garanterer SkatePro under normale forhold en leveringstid på 1-3 hverdager. Er leveringstiden lengre eller hvis din ordre blir forsinket, får du alltid besked via email. Ved forsinkelse på levering, har kunden rett til å annulere kjøpet.

Bemerk; Vis du velger å ikke hente ut pakken i pakkebutikken, blir ordren registrert som angret kjøp, og pakken blir returneret tilbake til oss frakt fritt. Vis du velger å hente ut pakken, og vil returnere pakken tilbake til oss, skal du selv betale for frakten.

Se tider for forsendelse til andre land (på engelsk).

Tracking

Når din ordre sendes, får du automatisk en email med link til et Track og Trace-nummer som du kan benytte til å følge din forsendelse.

Returrett (Angrerett)

Om du angrer kjøpet, kan enhver vare returneres innenfor 365 dager fra den dato du mottok varen. På samme tid skal du informere oss om at du angrer kjøpet via email ved å skrive til email@skatepro.no eller ved å ringe oss på +47 85295444. Du kan også fylle ut vår standard angreskjema og sende dette sammen med returforsendelsen. Om du ønsker å benytte deg av angreretten er det ikke tilstrekkelig å kun nekte mottakelse av ordre, uten å informere oss.

Retur:
Om du angrer kjøpet, bør du returnere din ordre uten unødvendige forsinkelser, og senest innen 14 dager. Du står selv for kostnadene ved returfrakt, selv ved bytte av vare(r). SkatePro kompenserer ikke kostnader for bruk av andre fraktselskaper, som kan forekomme ved eget valg av retur alternativ. Fra varen(e) er i din besittelse er du selv ansvarlig for standen på varene.

Men SkatePro gir deg også muligheten til å returnere dine varer etter å ha overskredet denne tidsrammen. Kravet til å bruke tilbakekallingsretten fra den 15. til den 365. dagen etter mottak av bestillingen: De returnerte produktene må være i samme tilstand og kvantitet som de var da du mottok dem.

Varene kan returneres på følgende måte:

 • Nekte mottakelse for varer
 • Ved å bestille returlabel til PostNord og sende varene tilbake.
 • Utfylle standard angreskjema og sende med din returforsendelse. Forsendelsen skal sendes til følgende adresse:

SkatePro ApS
Omega 6
8382 Hinnerup
Danmark

Husk å legge ved ditt ordrenummer når du returnerer varen(e). Du kan gjøre dette ved å legge med retur noten i pakken eller printe ut vårt returskjema fra hjemmesiden, fylle skjemaet ut og sende med returforsendelsen. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig fra tiden du leverer varen til den er returnert til oss. Det er derfor viktig at du pakker inn varen(e) du ønsker å returnere sikkert, slik at de ikke blir skadet under transport.

OBS! På grunn av tollbehandlingen kan en retur ta mellom 2-3 uker, skulle det ta lenger tid enn dette ber vi deg vennligst kontakte oss

Refusjon av MVA

Er du bosatt i et land utenfor EU, og har besøkt våres butikk i Danmark så kan du fa din MVA refundert. For at vi kan utføre refunsjonen kreves det at du tilsender oss den orginale fakturaen med tollstempelet med vanlig post fra det EU landet du forlater, innen du reiser inn i ditt hjemland. Denne skal være mottatt av SkatePro senest 2 ½ måned etter at varen er ført ut av EU.

For hver faktura som dere ønsker refundert pålegges vi et administrasjonsgebyr på NOK 125 inkl. MVA, som vi trekker i fra differansen på det du skal ha tilbake.

SkatePro