×
Meny

Leveringsinformasjon

Denne siden gjelder bestillinger fra Norge. Les om leveringstid, leveringspris, leveringsalternativer, sporing og toll/MVA.

Leveringstid

1-3 hverdager, hvis ikke annet er oppgitt for de bestilte varer. Den forventede leveringstid står alltid tydelig i bestillingsprocessen og står også på din ordrebekreftelse. Legg merke til at vi ikke sender bestillingen før alle varene er på lager.

Er leveringstiden lengre eller hvis din ordre blir forsinket, får du alltid besked via email. Ved forsinkelse på levering, har kunden rett til å annulere kjøpet.

Levering: priser og leveringsalternativer

Ordre verdi: NOK 0-799

Pris Leveringsalternativ
NOK 89 PostNord: Levering til ombud
NOK 149 PostNord: Levering til din adresse

Ordre verdi: NOK 799+

Pris Leveringsalternativ
Gratis PostNord: Levering til ombud
NOK 119 PostNord: Levering til din adresse

Bemerk; Vis du velger å ikke hente ut pakken i pakkebutikken, blir ordren registrert som angret kjøp, og pakken blir returneret tilbake til oss frakt fritt. Vis du velger å hente ut pakken, og vil returnere pakken tilbake til oss, skal du selv betale for frakten.

Levering til utlandet

Se priser for forsendelse til andre land (på engelsk).

Tracking

Når din ordre sendes, får du automatisk en email med link til et Track og Trace-nummer som du kan benytte til å følge din forsendelse.

Toll og MVA

Alle priser er inkl. 25% norsk MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.​

Refusjon av MVA

Er du bosatt i et land utenfor EU, og har besøkt våres butikk i Danmark så kan du fa din MVA refundert. For at vi kan utføre refunsjonen kreves det at du tilsender oss den orginale fakturaen med tollstempelet med vanlig post fra det EU landet du forlater, innen du reiser inn i ditt hjemland. Denne skal være mottatt av SkatePro senest 2 ½ måned etter at varen er ført ut av EU.

For hver faktura som dere ønsker refundert pålegges vi et administrasjonsgebyr på NOK 125 inkl. MVA, som vi trekker i fra differansen på det du skal ha tilbake.

SkatePro