×
MENY

Levering og returrett

Bestilling fra Norge

Leveringstid
1-3 hverdager, hvis ikke annet er oppgitt for de bestilte varer.

Forsendelse
Fraktkostnader avhenger av orderens verdi og den valgte leveringsmetode.

  • Ordre verdi: NOK 0-799
    • NOK 89 - Postnord: Levering til ombud
    • NOK 149 - Postnord: Levering til din adresse
  • Ordre verdi: NOK 799+
    • Gratis - Postnord: Levering til ombud
    • NOK 119 - Postnord: Levering til din adresse

MVA/Toll
Alle priser er inkl. 25% norsk MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.​

Levering

Forsendelsesomkostninger fremstår alltid tydelig i bestillingsprocessen og står også på din ordrebekreftelse, som du mottar via email. Forsendelsesomkostninger er basert på ordrens verdi.

Se priser for forsendelse til andre land (på engelsk).

Leveringstid

Den forventede leveringstid står alltid tydelig i bestillingsprocessen og står også på din ordrebekreftelse. Er alle varer i din ordre på lager, så garanterer SkatePro under normale forhold en leveringstid på 1-3 hverdager. Er leveringstiden lengre eller hvis din ordre blir forsinket, får du alltid besked via email. Ved forsinkelse på levering, har kunden rett til å annulere kjøpet.

Bemerk; Vis du velger å ikke hente ut pakken i pakkebutikken, blir ordren registrert som angret kjøp, og pakken blir returneret tilbake til oss frakt fritt. Vis du velger å hente ut pakken, og vil returnere pakken tilbake til oss, skal du selv betale for frakten.

Se tider for forsendelse til andre land (på engelsk).

Tracking

Når din ordre sendes, får du automatisk en email med link til et Track og Trace-nummer som du kan benytte til å følge din forsendelse.

Refusjon av MVA

Er du bosatt i et land utenfor EU, og har besøkt våres butikk i Danmark så kan du fa din MVA refundert. For at vi kan utføre refunsjonen kreves det at du tilsender oss den orginale fakturaen med tollstempelet med vanlig post fra det EU landet du forlater, innen du reiser inn i ditt hjemland. Denne skal være mottatt av SkatePro senest 2 ½ måned etter at varen er ført ut av EU.

For hver faktura som dere ønsker refundert pålegges vi et administrasjonsgebyr på NOK 125 inkl. MVA, som vi trekker i fra differansen på det du skal ha tilbake.

Retur

Varer skal returneres senest 365 dager etter mottakelse. Vi tilbyr en returlabel til kun NOK 89,-. Les mer om angrerett.

SkatePro