×
MENY

365 dagers åpent kjøp

Varer du kjøper ved SkatePro kan byttes i 365 dager! Vi tilbyr enkel returnering - og gir naturligvis pengene tilbake.

Varer kan returneres på følgende måter

  • Nekte å motta varen når den leveres
  • Returnere din ordre. Du skal selv betale for frakten, når du returnerer varen.

OBS! Vær oppmerksom på at du skal bestille din returlabel igjennom våres hjemmeside (NOK 199) eller et fraktselskap etter eget valg. Sender du pakken selv bør du skrive ut fakturaen og feste på utsiden av pakken slik at den ikke blir stoppet i tollen. På grunn av tollbehandlingen kan en retur ta mellom 2-3 uker, skulle det ta lenger tid enn dette ber vi deg vennligst kontakte oss.

Vår adresse i Danmark er:
SkatePro ApS
Omega 6
DK 8382 Hinnerup
​Denmark

Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for varen fra levering og til vi har mottatt varen retur. Derfor, sørg for at produktet er pakket forsvarlig under forsendelse.

Bytte eller returnere varer

Skulle du angre kjøpet, kan enhver vare returneres innenfor 365 dager fra den dato du har mottatt varen. Hvis du må være i stand til å få hele kjøpesummen tilbake, må du returnere varen i samme stand som da du mottok den. Du må derfor teste produktet som i en fysisk butikk, uten å ta den i bruk.

Du er bare ansvarlig for redusert verdi av varene som følge av annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varenes natur og egenskaper. Hvis produktet er testet ut over dette, anser vi det som brukt, noe som betyr at ved kansellering av kjøpet får du bare delvis eller ingen av kjøpesummen tilbake, avhengig av produktets kommersiell verdi. Produkter som er specialframstilt til kundens behov er det naturligvis ikke returrett på.

For å returnere varer kan du benytte deg av våres standard angreskjema og følge stegene under for retur.

Mottatt feil eller defekte varer

Ta ikke varene i bruk. Kontakt oss først på mail eller ring
+ 47 8529 5444 og fortell oss om problemet.

Reklamasjon - defekt vare eller varer med mangler

Etter kjøpsloven har du rett til å reklamere på varer opp til den absolutte frist på 24 måneder etter kjøpet av produktet. Reklamasjonsretten tilsier at du som kunde kan klage over feil og mangler ved produktet, som har vært tilstede ved levering. Det er en forutsetning at disse mangler ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Reklamasjonsretten betyr at du enten kan få varen reparert, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den spesifikke situasjon og SkatePro’s vurdering. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget.

Vi ber deg om å reklamere produktet innen rimelig tid, etter du har konstatert mangelen/defekten. Reklamerer du et produkt innenfor 2 måneder, anses reklamasjonen alltid som innenfor rimelig tid. Fraktkostnadene for å returnere et reklamert produkt dekkes av SkatePro, men kun under avtalt betingelser med SkatePro.

Såfremt en vare skal returneres av oss i forhold til en reklamasjon kan du gjøre på følgende måter:

  • I mange tilfeller kan reklamasjoner håndteres uten at du skal sende produktet fysisk tilbake. Du kan derfor starte med å sende oss noen bilder/film av produktet, samt en forklaring på hvordan du oppdaget mangelen og/eller hva defekten er. Kontakt oss på email@skatepro.no og/eller telefon: 852 95 444.
  • Sende inn produktet med en fullstendig beskrivelse av problemet, samt en beskrivelse av hvordan du oppdaget mangelen. Returen skal helst skje etter avtale med SkatePro.

Når du returnerer varen, bes du vennligst registrere returen online. Alternativt kan du utskrive, utfylle og vedlegge en returseddel fra vår hjemmeside å legge med returforsendelsen.

Hvis du allikevel ikke benytter deg av vår returlabel, og reklamasjonen er berettiget, refunderer vi fraktkostnadene (innenfor et rimelig beløp). Varen skal alltid sendes tilbake i forsvarlig emballasje. Husk å få med en kvittering for avsendelse om vi skal tilbakebetale dine fraktkostnader ved bruk av alternativ returmåte.

Vi mottar hverken pakker uten omdeling eller send pr. oppkrav.

Les mer om returrett og angrerett.

SkatePro