Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

SkatePro tilbyr deg

Trygg e-Handel sertifisert

Trygg e-Handel er en godkjenningsordning for nettbutikker som bygger på norsk lov for e-handel, og rundt erfaringer fra lignende internationale ordninger. Sertifiserte nettbutikker bliver kontrolert gjevntlig. SkatePro er med i ordningen og opfyller alle krav. På denne måten kan du forsikre deg om at du får en god og trygg handels opplevelse her hos oss. Mer info om: Trygg e-Handel

Rask levering

Våres leveringstid er på 2-3 hverdager, vis de bestilte varene er på lager, og vi sender typisk få timer etter bestillingen. Leveringen kommer med pakkesporing, så du kan følge pakken din hele veien. Se den spesifikke leveringsinformation i kassen.

Fri frakt over kr 849

Bestiller du for over kr 849 og velger du levering till ombud (Postnord), så betaler vi for frakten. Les mer om våre forskjellige forsendelsesmuligheter.

365 dagers åpent kjøp

Er du usikker på om du er ferd med å bestille det rett produkt? Ikke stress, vi gir deg 365 dager til å ombestemme deg. Les mer om 365 dagers åpent kjøp.

Enkel returnering

Har du bruk for å returnere noe til oss? Ingen problem, vi har sørget for at det blir problemfritt. Vi tilbyr en returlabel til kun kr 69. Du printer den bare ut fra hjemmesiden og gir din pakke til nermeste pakkebutikk. Les mer om returnering.

Prismatch betingelser

Vi i SkatePro gjør alt for å tilby deg de beste produktene til best mulig pris. Derfor, hvis du finner et produkt et annet sted til en billigere pris, er du velkommen til å gi oss beskjed så matcher vi prisen du fant. Les mer om våre prismatch betingelser.

4,8 av 5 stjerner

Våre kunder vurderer våres service til nesten perfekt poengsum - 4,8 av 5 stjerner. Les kundenes kommentarer.

26 års erfaring

Vi kjenner produktene våre og bruker de selv. Har du spørsmål så kontakt oss gjerne, da vi setter en ære i å kunne tilby deg en kompetent kundeservice.

1+ million kunder betjent

Actionsport er vår lidenskap, og vår drøm er å dele denne lidenskapen med mennesker. Så langt har vi hatt gleden av å betjene mer enn 1 million actionsportskunder over hele Europa og Nord-Amerika.

20.000+ produkter

Vi har Nordens største utvalg av sparkesykler, rulleskøyter og boards. I tillegg til mange komplette modeller har vi et kjempe utvalg av reservedeler, så du raskt kan komme deg ut og rulle igjen, hvis det er noe som er gått i stykker eller du bare ønsker å oppgradere ditt nåværende utstyr.

Norsk kundeservice

Vi tror på at du får den beste kunderådgivning på ditt eget språk. Derfor snakker vi norsk, selvom vi er en international virksomhet. Vi er her for å hjelpe deg, uansett om du har bruk for assistance til å legge inn en ordre, eller du har bruk for rådgivning til å velge det riktige produkt. Bare ring eller skriv til oss så er vi klare til å hjelpe.

Sikker handel

Vi forstår hvis du er bekymret for din sikkerhet og ditt privatliv, når du handler på nettet. Derfor bruger vi GeoTrust SSL kryptering, for å beskytte dine følsomme data. Utover det jobber vi kun med anerkendte betalingsmetoder og troværdige forsendelsesutbydere. Les mer om sikker handel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser