×
MENY

SkatePro tilbyr deg

Fri frakt over 799 NOK

Bestiller du for over 799 NOK og velger du levering till ombud (Postnord), så betaler vi for frakten. Les mer om våre forskjellige forsendelsesmuligheter.

365 dagers åpent kjøp

Hos SkatePro kan du bytte dine varer i 365 dager. Vi tilbyr enkel returnering – og gir naturligvis pengene tilbake. Ved ombytting betaler vi også for den nye forsendelsen, slik at det er enkelt å bytte en vare til den riktige størrelse eller farge. Les mer om ombytting/returnering.

Rask levering

Våres leveringstid er på 1-3 hverdager, vis de bestilte varene er på lager, og vi sender typisk få timer etter bestillingen. Leveringen kommer med pakkesporing, så du kan følge pakken din hele veien. Se den spesifikke leveringsinformation i kassen.

Trygg e-Handel sertifisert

Trygg e-Handel er en godkjenningsordning for nettbutikker som bygger på norsk lov for e-handel, og rundt erfaringer fra lignende internationale ordninger. Sertifiserte nettbutikker bliver kontrolert gjevntlig. SkatePro er med i ordningen og opfyller alle krav. På denne måten kan du forsikre deg om at du får en god og trygg handels opplevelse her hos oss. Mer info om: Trygg e-Handel

20.000+ produkter

Vi har Nordens største utvalg av sparkesykler, rulleskøyter og boards. I tillegg til mange komplette modeller har vi et kjempe utvalg av reservedeler, så du raskt kan komme deg ut og rulle igjen, hvis det er noe som er gått i stykker eller du bare ønsker å oppgradere ditt nåværende utstyr.

22 års erfaring

Vi kjenner produktene våre og bruker de selv. Har du spørsmål så kontakt oss gjerne, da vi setter en ære i å kunne tilby deg en kompetent kundeservice.

Norsk kundeservice

Vi tror på at du får den beste kunderådgivning på ditt eget språk. Derfor snakker vi norsk, selvom vi er en international virksomhet. Vi er her for å hjelpe deg, uansett om du har bruk for assistance til å legge inn en ordre, eller du har bruk for rådgivning til å velge det riktige produkt. Bare ring eller skriv til oss så er vi klare til å hjelpe.

4,8 av 5 stjerner

Våre kunder vurderer våres service til nesten perfekt poengsum - 4,8 av 5 stjerner. Les kundenes kommentarer.

Sikker handel

Vi forstår hvis du er bekymret for din sikkerhet og ditt privatliv, når du handler på nettet. Derfor bruger vi GeoTrust SSL kryptering, for å beskytte dine følsomme data. Utover det jobber vi kun med anerkendte betalingsmetoder og troværdige forsendelsesutbydere. Les mer om sikker handel.

SkatePro