Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Central Skijakke

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Central-skijakken er virkelig en "must have" for naturelskeren. Den er en del av Adventure-kolleksjonen fra Picture. Centraljakken sikter seg inn på de mest eventyrlystne menn og kvinner som er på jakt etter gode opplevelser i naturen.

6 ord som beskriver Centraljakken veldig godt er;
Isolert, vanntett, vindtett, varm, tørr og komfortabel.

I tillegg er også jakken utstyrt med snøskjørt og indre ermer i armene slik at snøen ikke skal kunne klare å trenge seg inn i jakken. Sømmene er fullteipet slik at jakken sine vannavstøtende egenskaper er i toppklassen, i tillegg er også glidelåsene 100% vanntette.

For å oppnå optimale forhold på innsiden av jakken så anbefales det å bruke de ventilerte glidelåsene, da vil man helt enkelt kunne kontrollere varme og fukt. Den lange delen bak på ryggen sørger for full dekning. Siden jakken også har mange forskjellige lommer så vil du ha nok av valgmuligheter til å ta med alle de småtingene du trenger på dine vintereventyr.

Spesifikasjoner

Type:
Hard shell, Isolerte ski tøy
Aktivitet:
Alpint skiløp, Snowboard
Vanntett:
20000mm
Pusteegenskaper:
15000mvtr
Isolering:
Polyester
Membran:
Dry-Play
Ventilasjonsglidelåser:
Armpit Ventilation Zips
Kjønn:
Mann

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

I LOVE THIS COAT! I’m a UK 14 and like a comfy coat to ski in, I ordered XL and have had to swap for a L as the XL was more 16-18. The quality and colour is really really lovely!
P. Bancroft (Lawton Heath End, Church Lawton.)
28-12-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro