Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

By Segway KickScooter Ekstra Batteri

(22)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres

Beskrivelse

Denne ekstra/reserve -batteripakke har blitt laget til Ninebot By Segway KickScooteren ES1 og ES2. Denne løsningen er veldig smart siden batteriet ikke kun vil fungere som et reservebatteri når du er tom for strøm på det originale batteriet. Dette ekstra/reserve -batteriet kan man faktisk også legge sammen med det originale batteriet, noe som da vil resultere i at KickScooteren vil kunne kjøre både lengre og raskere.

Spesifikasjoner:

  • Batterirekkevidde: 20 km / 12.5 miles
  • Batteritype: Litium-ion
  • Batterieffekt: 187 Wh - 42 Volts
  • Oppladningstid: 3.5 timer

Legg merke til:

Reglene for bruk av elektriske fritidskjøretøy på offentlige veier varierer fra land til land. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med en lokal politistasjon eller offentlig autoritet for å bli riktig informert om reglene for dette i det landet du befinner deg i.

Siden Ninebot By Segway KickScooters ES1 og ES2 også er elektriske kjøretøy, så anbefaler vi at man bruker dem kun under tørre forhold, i tillegg til å unngå sand og skikkelig støvete underlag.

Vis alle

omtaler   (22)

Et must hvis du ønsker lang rekkevidde og hastighet som konkurrerer med sykkel :-)
Jon Kristiansen Borgmo (Greåker)
27-08-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Ekstrabatteriet til min ninebot es2 kom hurtig etter bestilling. Får litt mer toppfart, men det er ikke viktig. Det beste er at jeg nå kommer opp alle stigningene på vei hjem fra jobb, uten å måtte hjelpe til. Det var en gledelig overraskelse, men nå får jeg sikkert dårligere kondisjon ;) Anbefales på det varmeste!
Thomas H. (Ulsteinvik)
23-08-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fungerade kanon, enkel beställning, snabb frakt, bra paketering. Hade beställt från AliExpress först men gav upp efter extremt lång leveranstid och beställde från SkatePro istället, 2 dagar senare satt batteriet på min ES2:a. Så smidig affär = nöjd kund!
David S. (Stockholm)
27-10-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great service and communication from Skate Pro. Amazing guys, really happy that I shopped with you.
Alvin D. (Watford)
03-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 22 omtaler
SkatePro