×
Meny

Stage I Selects i.Shack Sparkesykkel Deck

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck er et høykvalitetsdekk designet for middels til avanserte førere. Det er laget av aluminium i 6000-serien, som er varmebehandlet til T6 for økt styrke og holdbarhet. Dekket har en box-cut dropout-form og en styrerørsvinkel på 84 grader, noe som gjør det ideelt for tekniske triks og grinds. Dekket leveres også med en flex fenderbrems som gir utmerket bremsekraft og beskytter dekket mot skader.

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck er tilgjengelig i en rekke størrelser for å passe til ulike førere. Det 22" store dekket er perfekt for nybegynnere, mens det 24" store dekket er ideelt for mer erfarne førere. Dekket finnes også i en rekke farger, slik at du kan finne det som passer perfekt til din stil.

Hvis du er på utkikk etter et proffsparkesykkeldekk av høy kvalitet som tar kjøringen din til neste nivå, er Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck et godt alternativ. Det er laget av slitesterke materialer, har et stilig design og kommer med en rekke funksjoner som hjelper deg med å forbedre kjøringen din.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
15.7cm (6.2")
Deck lengde:
56cm (22")
Hjuldiameter:
110mm
Hjul nav bredde:
24mm
Vekt:
1892g
Materiale:
Aluminum 6000 Series
Materialets styrke:
T6
Dropout-form:
Box-cut
Headtube vinkel:
84°
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Bremse type:
Flex Fender
Bremse/Fender:
Inkludert
Aksel diameter:
8mm
Griptape:
Ikke inkludert

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro