Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Aergon Lite 2 V Justerbare Alpinstaver

(1)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Dette er de perfekte skistavene for bruk til off-piste i den urørte snøen oppi skog og hei.

Leki har konstruert disse Aergon Lite 2 V -stavene med Speed Lock 2. Dette betyr at du kan justere dem i lengden til din rette og foretrukne lengde. I tillegg kan du også da justere dem til å tilpasse de ulike snøforholdene du møter når du er ute på tur (touring). Speed Lock 2 er et svært brukervennlig system som er raskt og enkelt å bruke.

Disse skistavene er laget med det geniale Trigger S Vertikal Systemet. Dette er et fleksibelt stroppsystem som lar deg raskt klikke stroppen på -og av. På denne måten kan du justere ditt grep raskt og enkelt. I tilfelle situasjoner med stor påkjenning på stavene skulle oppstå, som f.eks. ved et fall - så løses grepet/stoppen oppover.

Stavene har blitt konstruert med et langt og komfortabelt termogrepsområde under håndtakene, brede snøtrinser som gir kraftigere stavtak og en liten tipp. Denne tippen fungerer som en krok som gjør at du kan stå oppreist når du bruker de ulike gåmodusene som skibindingene har. I tillegg så er stavene designet på en slik måte at du kan fjerne is fra dine skifeller når du klatrer, uten å måtte ta dem av deg - veldig praktisk når man befinner seg på trange områder.

Et par lette og kraftige skistaver som er laget fra aluminium og har komfortable håndstropper.

Justerbare i lengden: 110 cm - 145 cm
Vekt: 266 gram

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Snabb leverans och bra stavar. Men det visste jag innan jag beställde :)
Anders Henze (Halltorp)
02-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro