Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Twinpack Tech Wash/TX-Direct Wash-In

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Funksjonelle syntetiske klær har en tendens til å la svette og fukt kunne samle seg på innsiden av stoffet når klærne blir brukt under dampete eller våte forhold. Hvis ytterlagets materiale da absorberer vannet, så vil klærne da miste alt fra 70% og oppover av de pustende egenskapene.

Og det er her Nikwax kommer på banen med, TX-Direct. Dette er Wash-In -versjonen som hjelper slitte tekniske klær med å gjenvinne noe av sine utmerkede DWR-egenskaper (Vannavstøtende egenskaper).

I denne samme pakken får man også Tech Wash fra Nikwax som vil hjelpe godt til med rengjøringsjobben samt gjenvinne de pustende egenskapene til dine aktivitetsklær. Bruk først dette produktet, og deretter er tiden inne for å behandle klærne med TX-Direct for å gi den absolutt beste ytelsen.

Legg merke til: Inkludert kommer det en bruksanvisning som tar deg gjennom prosessen trinn-for-trinn. Følger du disse instruksjonene så vil du unngå å ødelegge både vaskeutstyret og selve klærne. Midt i blinken for deg som vil vitalisere din favoritt racingdress for eksempel.

Vis alle

SkatePro