Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Diva 3mm Backzip 2018 Våtdrakt Dame

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Diva-serien av neoprentøy til vannsport har blitt designet i denne nydelige feminine stilen og vil dermed bli et enkelt valg for kvinner som trenger vannsportutstyr som dette. Den fantastiske kolleksjonen av heldekkende våtdrakter har nå banet vei for et nytt herlig utvalg av mer vannsportsutstyr som denne våtdraktstoppen med integrert shorts for bruk på sommeren. Den vil gi en glimrende beskyttelse og en utmerket bevegelsesfrihet slik at du kan holde deg aktiv i vannet.

Denne våtdraktstoppen med integrert shorts er strålende for bruk når man f.eks. skal ut å kitesurfe. Full beskyttelse i overkroppen siden den er vindtett, i tillegg til at den også har UV-beskyttelse. Denne herligheten vil også sørge for at du ikke får utslett eller irritasjon på huden fra kite-seletøy.

Egenskaper:

  • Flatlock -sydd
    • Flatlock-sying blir ofte gjort på våtdrakter som brukes på sommeren, siden da får vannet trenge seg inn gjennom sømmene. Paneler overlapper hverandre og blir deretter sydd sammen hele veien gjennom, noe som resulterer i at disse sømmene er skikkelig tøffe og holdbare.
  • Glideskin Dobbel Nakkekonstruksjon
    • Ganske lik 'Thin Neck Glideskin' -konstruksjonen, men sydd med brettede paneler på utsiden, dermed etterlater det seg myke kanter rundt nakkeområdet. Varm og komfortabel passform med god vanntetthet.
  • Backup Shield (Skjold)
    • Backup Shield er et skjold av neoprenpaneler uten snipp som sitter rett under glidelåsen på baksiden ved lukkeområdet og sørger for at vannet ikke kommer seg inn.
  • Glidelås på baksiden
    • Glidelås på baksiden er den klassiske lukkemekanismen på våtdrakter. Dette er garantert den mest enkle måten å komme seg inn i en våtdrakt på, men ofte betyr dette også at vannet trenger seg igjennom bakdelen ved nakkeforingen. Men dette skjer i kontrollerte mengder og avhengig av hvilken modell med dobbelforing.

Materiale:

  • M-Flex
    • M-Flex er et høykvalitets neoprenmaterial med strålende flex og en utmerket strekkbarhet.

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med Mystic Diva 3mm Backzip 2018 Våtdrakt Dame:

Kompatible deler

Spesifikasjoner

Tykkelse:
3/2mm
Aktivitet:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Brettseiling, SUP (Stand Up Paddling), Skimboarding
Zip Type:
Back Zip
Vann Tempratur:
19-25 °C
Våtdrakt Type:
Long Sleeve Shorty
Kjønn:
Kvinne
År:
2018

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro