Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Yeasayer Fv 18/19 Dame Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Et flott all-mountain snowboard som har blitt bygget med den populære Flying V Bend - formålslaget til damene.

Burton Yeasayer FV (Flying V) er både enkel å manøvrere, gøy å svinge sikksakk med, i tillegg til å være herlig for litt off-piste kjøring utenfor alpinanlegget i den myke puddersnøen.

Én av grunnene til at dette snowboardet har alle sine allsidige egenskaper, skyldes den nøyaktige blandingen av camber og rocker som man finner på en Flying V -konstruksjon.

Dette snowboardet har medium til stiv flex og er designet med en Super Fly II 700 grams trekjerne, i tillegg til Squeezebox og Carbon I-Beam.
- Den spesialiserte og lettvektede Super II 700 grams trekjernen sørger for at de ulike områdene på boardet har den nødvendig flex på alle de ulike punktene til enhver tid, slik at snowboardet alltid presterer sitt aller beste. Squuezebox-teknologien gjør at du får en god kontroll og pop på dette energifylte boardet. Squeezebox er en profilert kjerne som sørger for den umiddelbare responsen i tip og tail. Carbon I-Beam er en lettvektet ryggrad bestående av karbon som optimaliserer boardets pop og et langvarig snap.

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
6
Bindings system:
Channels
Form:
True Twin
Nivå:
Begynner, Øvet
Kjøre Stil:
All Mountain, Freeride
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre
Kjønn:
Kvinne, Junior

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro