Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
CCM

Tacks 9080 Junior Hockey Skøyter

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Juniorversjonen med 9080 Tacks hockey skøyter fra CCM har blitt oppdatert med en enda bedre anatomisk passform så vel som en enda sterkere holdbarhet. Skapt med en 3D-teknologi som gir junior en utmerket låst-inn passform i hælen, i tillegg til at hele støvelen følger fotens naturlige kurver langt bedre. Støvelen på disse hockeyskøytene holder en svært lav vekt og kommer med en termoformbar kjerne laget fra TotalDri-materiale som sørger for at innerstøvlene holder seg så tørre som overhodet mulig.

Med en 10 mm tykk, forsterket, beskyttende og komfortabel pløse - så unngår junior at lissene gnager og skaper ubehag for føttene.

Nederst på disse Junior Tacks 9080 Hockeyskøytene, så finner man CCM SpeedBlade 4.0 -holder sammen med et rustfri SpeedBlade -skøyteblad. Festet fast til en stiv konkavforsterket TPU-yttersåle med et system som optimaliserer hvert eneste skøytespark. Så for å oppsummere, her får man et strålende par med hockey skøyter som med sine slitesterke egenskaper vil kunne nytes godt av junior over lang tid.

Legg merke til: Vi anbefaler at du alltid tar såpass høykvalitets skøyter som dette til å bli slipt ved dine lokale hockeystadion eller hos din lokale spesialist.

Basert på vår erfaring med CCM, har vi bestemt oss for å lage en liste med størrelser som tilsvarer en korrekt skostørrelse. Så når du velger nye skøyter, velg de som tilsvarer din skostørrelse.

CCM bruker deres egen konverteringstabell og har markert deres produkter med deres egen "EU-størrelse". Dette betyr at størrelsen som er markert på boksen sannsyligvis ikke kommer til å matche ditt vanlige valg av størrelse, dette er grunnen til at vi anbefaler deg å prøve dem før du sender de tilbake til oss.

Spesifikasjoner

Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet
Utskiftbar blad:
Ja
Støvel materiale:
Kompositt
Innerstøvle materiale:
Mikrofiber
Støvel type:
Hard
Lukke mekanisme:
Snøre
Vekt:
707g
Cuff:
Høy ankelstøtte
Yttersåle:
Composite exhaust
Blad materiale:
Rustfritt stål
Blad slipning:
Ikke nødvendig
Toepick:
Ingen

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro