MENY

Frenzy Sparkesykkel Store Hjul 145mm

NOK 1.099,-
Frenzy Sparkesykkel

Godt å vite

Zoom
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

Fra en av de anerkjente produsenter kommer transportsparkesykkelen Frenzy - designet av Slamm Scooters. Sparkesykkelen er laget av materialer av høy kvalitet og er veldig lett å legge sammen og bære. Den leveres med en bærerem for enkel transport.

Den leveres med støtte, slik at du kan parkere den hvor som helst.

Spesifikasjoner

Total høyde:
73-96cm
Hjuldiameter:
145mm
Deck design:
Foldbar
Maks brukervekt:
100kg
Vekt:
3500g
Hjulprofil:
Round
Hjulhardhet:
82A
Kjernemateriale:
Nylon
Kjernedesign:
Spoked
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Bremse type:
Bolt/Fjeder
Montering:
Delvis montert

Godt å vite

Omtaler

Er rimelig fornøyd! Bra sparkesykkel av god kvalitet, ruller godt, er stabil, gir et solid inntrykk.
Ivan D. (Oslo)
10-07-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Er rimelig fornøyd med disse to som jeg bestilte til meg og min frue. Hun klager ikke (Y) Men iogmed at jeg kanskje er en vektklasse over henne, ser jeg meg nødt til å bytte kulelager :) Ellers veldig fornøyd, solid byggkvalitet, og ikke minst slitesterke hjul. Will buy from again. Leveransen var rekordrask (Y)
Trond Sverre Kristiansen Skevik (Trondheim)
11-10-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Bra sparkesykkel av god kvalitet, ruller godt, er stabil, gir et solid inntrykk. Åtteåringen er veldig fornøyd! Overraskende lite rakling. Eneste punktet hvor det er litt (forventet) slakk, er hurtiginnfestingen av håndtakene. Om man ikke behøver å ta av håndtakene, kan dette fikses med et par runder tape eller sikaflex mellom rørene, før håndtakene presses på plass. Kvalitet og finish forsvarer prisen.
A. Nilssen (Alta)
25-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super praktisk løbehjul til transport. Eksempelvis til at komme fra hjem til bus og fra bus til studie.... Kan virkelig nemt klappes sammen. Skulle jeg ud og købe nu, ville jeg nok vælge at lægge lidt flere penge i og så købe modellen med større hjul og gummidæk. Da disse hjul arbsorbere stødet bedre. Super tilfreds med service og løbehjul alt i alt.
Lea H.
22-07-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Har ikke kørt løbehjul i godt og vel 30 år, men havde brug for et pålideligt køretøj, der var let at klappe sammen og have med i toget, så jeg kunne komme lidt hurtigere fra togstation til arbejdsplads. Og løbehjulet er helt perfekt til formålet: let at klappe sammen/let at gøre klar til tur, glider glimrende, udmærket bærerem og solid konstruktion generelt. Lille minus: ved kørsel på våd vej, så kommer der meget vand fra baghjulet og skærmen/bremsen op, så man får ret våde (og beskidte) bukser op til knæene. Men et par regnbukser afhjælper fint "problemet", når vejret driller.
C. Villumsen (København S)
15-05-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Rigtigt god kvalitet, nem at slå sammen også for en på 10 år, lever op til beskrivelsen
Per Jensen (Kastrup)
10-01-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
vi er meget tilfreds
Birthe Flodgaard
15-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Et rigtig flot løbehjul. Robust men vejer intet, så det er rigtig let lige at tage over skulderen med bæreremmen. Kører rigtig godt og er nemt at at folde ud og sammen igen. Er overrasket over hvor god kvalitet man får for så lidt penge.
Cecilie Stenner Rasmussen
15-06-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super god vejledning inden købet og ja, løbehjulet er også af rigtig god kvalitet.
Flemming Gad (Aarhus C)
05-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
God vejledning over telefonen
Dorte Eg (Varde)
26-12-2015
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Det er et rigtig godt løbehjul. God kvalitet og nemt at slå sammen. Ruller godt.
Mette B. A. (Værløse)
22-07-2015
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Otroligt nöjd med Kundmottagande och Snabb Leverans! Detta var en Födelsedagspresent till min Dotter, för att kunna henka med sin Fästman som Trickar! Hon vill inte Tricka, men gärna följa med, så då var denna perfekt, Snabb, stabil och bra Rull! Hon är överraskad och jätteglad... Så då är vi det med... Tack SkatePro!
Camilla Bergman (Sorunda)
29-06-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Snabb leverans, kul att följa paketet på sin väg genom Sverige. Bra och noggrann kundservice. Cykeln fungerar utmärkt att springa med hunden med. Jag kör 3 km till spårvagnen. Jag fick den i förra veckan och har använt den ett par dagar, och tyvärr fungerar det inte att vika ihop den och samtidigt vill jag inte skicka tillbaka den, eftersom jag vill ha den. Jag hoppas att det kan vara någon bult som kan lösas upp och att den fungarar att vikas ihop sedan. Den fungerar varannan dag. En dag fungerar den perfekt och nästa dag fungerar den inte och sitter fast som i ett skruvstäd, sedan är det lös och ledig igen.
Viveka Nylén (Mölndal)
22-06-2016
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Min åttaåriga dotter fick denna cykel och hon är jättenöjd. Undertecknad har också prövat och jag skulle kunna tänka mig en likadan...
Alexander Hansén (Mariefred)
31-05-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!