MENY
×

K2 VO2 90 BOA Oransje Rollerblades

NOK 3.099,-
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

V02 90 Boa er den ultimate oppgradering fra trenings kategori av skøyter. Utformet med Vortech ventilasjonssystem, gjør dette ved hjelp av skøyter en intrikat mønster av ventilasjonskanaler, for å minimalisere fuktigheten i skøyten, noe som bidrar til å holde den samlede vekt av skøyten ekstremt lett. Boa lukkesystem tar K2s opprinnelige Softboot til et nytt nivå av komfort og VorTech Cuffs og rammer gi maksimal støtte under kraftoverføring.

Merk: Boa-systemet har en livstidsgaranti, hvis det oppstår en teknisk feil, kan du fylle ut skjemaet her: Boa Garanti

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
90mm
Ramme materiale:
Aluminium
Støvel type:
Myk
Innerstøvel detaljer:
Innebygget
Lukke mekanisme:
Powerstrap, Spenne, BOA
Kulelager presisjon:
ILQ-9
Hjulhardhet:
83A
Ramme type:
Flat setup
Maks hjuldiameter:
90mm
Støvel materiale:
Tekstil, Mesh, Plast
Innerstøvle materiale:
Åndbar materiale
Cuff:
Høy ankelstøtte
Bremse:
Ja
Vekt:
1680g
Anbefalt til:
Trening-skating

Omtaler

Dette er en skøyte som jeg ble kjempe fornøyd med. Jeg hadde ikke stått på rulleskøyter på ca. 12 år, å ble litt usikker om dette ble for avansert skøyte, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte en solid skøyte med litt større hjul. Her har man rom å vokse. Jeg har nå gått med dem i ca. 30 timer og over 40 mil, vært oppi en fart på 42 km/t og jeg har enda ikke falt på dem, de er knall stabile, ruller godt og har god komfort jevnt over. Eneste minuset er at jeg sliter med at de gnager enkelte plasser etter 2-3 mils økter, som derfor gjør det vanskelig å holde på noe særlig lenger om gangen(mistenker det er pga enkelte sømmer i skoen). Jeg kjøpte størrelse 42 som også er samme størrelse jeg bruker i sko, kjempe bra passform. Vist du er i tvil om du skal begynne med en "lettere skøyte med mindre hjul" eller disse, så for all del velg disse vist du har råd.
Thomas K. (Tananger)
12-08-2015
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Super lækker model! jeg købte str 42 da det er min sko størrelse. Den var lige LIDT for lille for mig så jeg måtte desværre returnere den for et andet mærke. Derfor er mit råd at man bestiller den her i 1 nummer højere end ens sko størrelse.
Jimmy Winkel (Nysted)
09-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
hi there, I had a small problem with the middle lock but now it works properly. Very comfortable.
XABIER GOMEZ SEDANO (Bilbao)
18-11-2015
Stemmer: 4 av 5 mulige!