Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

FM 100 Inline Speed Skates

(6)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fila FM 100 speed skates er lagd for gode prestasjoner. Hvis du er klar til et høyere tempo og du sikter på bedre tider, er disse skøytene ideelle for deg. På disse Fila speed skates finner du myk støvler. Den mykere støvelkonstruksjonen sikrer både god passform og komfort. The Fila FM 100 følger standard størrelser. Derfor anbefaler vi at du velger størrelsen du vanligvis bruker. Passer for deg som har litt bredere føtter

  • Low-Cut cuff gir maksimal ankelbevegelighet til utføre komplekse frasparksteknikker
  • Aluminiumsramme gir direkte håndteringsegenskaper og svært lav vekt
  • 100mm hjul med hardhet på 84A med en smal profil for minimum friksjon og maksimal hastighet
  • Avtakbar liner gir bekvemmelighet da den kan vaskes eller byttes ut om nødvendig
  • Pustende mesh brukt i lineren vil holde føttene godt ventilerte
  • Bremse er inkludert i pakken for de som trenger litt ekstra bremsekraft

Husk å sjekk alle skruene før bruk - det er mulig at de trenger stramming. Du burde også sjekke skruene jevnlig etter bruk.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
100mm
Ramme materiale:
Aluminium, 6000 Series
Støvel type:
Myk
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Ventilert, Anatomisk utformet
Lukke mekanisme:
Snøre, 2x Mikro-justerings spenne
Kulelager presisjon:
ABEC-9
Hjulhardhet:
84A
Hjulbult type:
1 hjulbolt system, Ø8mm, Unbrako
Ramme type:
Fullt justerbar
Hjulbase:
323mm
Støvel materiale:
Mesh, Plast
Innerstøvle materiale:
Åndbar materiale
Cuff:
Fleksibel, Lav ankelstøtte, V-Cut
Montering:
195mm
Bremse:
Inkludert (valgfri)
Vekt:
1710g
Vis alle

omtaler   (6)

bestilte disse skøjter som mine første 100 mm skøjter, de er helt suveræne. jeg bestilte først et andet par men de passede ikke, så skatepro var virkelig søde til at tage dem retur. fedt sted at handle vil helt klart gøre det igen.
Carsten jacobsen
20-11-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Efter en god og faglig vejlidning valgte jeg denne model. Meningen med de store hjul skulle være at de rullede lettere og det skal jeg love for at de gjorde. Man kan let holde en gennemsnits fart på 20-25 km. Der hvor jeg føler at der kan være lidt problemer er at de mangler støtte og at skafterne godt kunne være lidt højere. Det man skal være opmærksom på er at specielt når man er ved at være træt gør de store hjul det at man kommer til at vrikke i foden med et par grumme vabler til følge. Dette er dog nok et fænomen som er ved alle skøjter med de store hjul. Skulle der være nogle derude som har forslag til hvordan man undgår den vrikken i foden er jeg meget lydhør. Har prøvet at flytte aluskinden så langt mod indersiden som muligt for at se om det kunne hjælpe
Jack Løfquist Jensen
12-07-2012
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Mycket trevlig inline, lätt att värma med hårfön så foten passar perfekt. Hade önskat lite bättre spänne då de kuggar över om man tar i hårt.
Joacim Caifeldt (Älmhult)
27-05-2013
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Storlekarna är märkliga, 44 var allt för stora för mina 43 fötter men 43,5 var i minsta laget. Sitter löst på föterna då spännen og konstruktionen är för klena. Fördelen är att de då upplevs som komfortabla - som att ha fötterna i en påse bomull... Att köpa dessa utan att se och kunna prova dem var ett misstag då det är kostbart att retunera dem. Totalintrycket är en besvikelse. Kvaliteten är ej imponerande. Jag motionsåker med stavar och det är en märkligt att de ej går fortare än mina gamla hockey inlines med 76 mm hjul - träningsrundan tar längre tid med dessa... Medfölgande broms måste reduseras för att infästningarna skall passa 100 %. Menar också att skeninfästningen är felkonstruerad. Skruvarna som fäster skenan til skon är plaserade i arealtyngdpunkten på skon, ej i linje med vikttyngdpunkten. Skenen går att justera men man måste flytta den så långt det går mot motstående skridsko för at skenan skall hamna någotsånär i tyngdepunktslinjen. Otroligt dåligt.
Leif Niclas Mård (Rimforsa)
15-09-2012
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Dom var väl inte riktigt var jag förväntade mig av ett par inlines för så mycket pengar. Till att börja med så tycker jag att övre spännet inte klarar att dra åt runt vristen så mycket som man vill innan det lossnar. Sedan så "skramlar" eller kommer vibrations ljud från skenan eller hjulen när man åker vilket inte direkt skriker kvalitet. Jag har åkt inlines i ca 15 år som en rolig hobby och kört uteslutande på K2 tidigare och aldrig upplevt dessa problem tidigare. Har åkt ca fem ggr med dom nu och justerat skenat åt olika håll för att hitta en bra position på skon men det känns ändå inte optimalt.
Fredrik Källgren (Älvängen)
19-07-2012
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Vis alle 6 omtaler
SkatePro