Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
K2

VO2 Max 90 BOA Sort/Hvit Inline Skøyter

(9)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

K2 VO2 Max 90 Sort/Hvit Skøyter inline skates til herrer er lagd for gode prestasjoner. De er et godt valg for morsom utendørstrening og urban pendling. På disse K2 inline skøyter finner du myk støvler. Den mykere støvelkonstruksjonen sikrer både god passform og komfort. The K2 VO2 Max 90 Sort/Hvit Skøyter er små i størrelsen. Derfor anbefaler vi en størrelse større enn du vanligvis bruker.

  • High-Cut cuff gir maksimal ankelstøtte for støtte og stabilisering slik at muskeltretthet reduseres
  • Aluminiumsramme gir direkte håndteringsegenskaper og svært lav vekt
  • Powerstrap-lukkesystem for å unngå hælløft med den ekstra stroppen over vristen for å sikre god passform og ekstra kontroll
  • 90mm hjul med hardhet på 83A er midt i blinket for dette setup
  • Innebygd liner integrert med selve støvelen, dermed holder den seg på plass og gir deg både komfort og mer direkte kontroll
  • Pustende mesh brukt i lineren vil holde føttene godt ventilerte
  • Bremse er inkludert i pakken for de som trenger litt ekstra bremsekraft

Husk å sjekk alle skruene før bruk - det er mulig at de trenger stramming. Du burde også sjekke skruene jevnlig etter bruk.

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med K2 VO2 Max 90 BOA Sort/Hvit Inline Skøyter:

Kompatible deler

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
90mm
Ramme materiale:
Aluminium
Støvel type:
Myk
Innerstøvel detaljer:
Innebygget
Lukke mekanisme:
Powerstrap, Spenne, BOA
Kulelager presisjon:
ILQ-9
Hjulhardhet:
83A
Hjulbult type:
Unbrako
Ramme type:
Flat setup
Maks hjuldiameter:
90mm
Støvel materiale:
Tekstil, Mesh, Plast
Innerstøvle materiale:
Åndbar materiale
Cuff:
Høy ankelstøtte
Bremse:
Ja
Vekt:
1680g

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (9)

Helt utrolig gode å ha på føttene. Min datter på 8 med 36 i sko kastet seg også over dem, og har brukt dem en god del. Boa-strammingen gjorde at til og med hun kunne bruke de greit. Rask service fra SkatePro er kjempehyggelig.
Lars Eirik Sivesind (Sandefjord)
11-03-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
En skøyte som er gjennomført bra fra A-Å. Sitter godt på foten, ruller fantastisk godt og den er fin å se på, samt at den er luftig for foten.
Martin Kollstad (Porsgrunn)
01-07-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Rigtig god pasform. Også god til brede fødder
Kim Ochwat (Bjert)
01-04-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Meget god kundeservice vil jeg starte med at sige. Da jeg fik skøjterne ind gennem døren klemte de lidt omkring hælen og jeg overvejede at aflevere dem. Besluttede mig så for at lige prøve nogle andre i andre butikker og fandt ud af at ingen sad bedre på foden end disse. Nu, efter jeg har brugt dem nogle gange, er jeg kommet frem til, at de er intet mindre end helt fantastiske. De sidder SUPER godt (skulle lige køres til, som kun blev til ca. 1 km). Har kørt nogle lange ture nu og de er bare super gode. Ventilationssystemet er fantastisk. Og så kommer man ikke udenom at rose BOA systemet til skyerne. Det er let og godt på alle måder. Tager nogle sekunder at tage skøjterne af og på og strammer støvlen perfekt om min fod. Jeg har dog kun erfaringer fra K2 radicals 100 og så andre billige skøjter fra legetøjsforretninger. Man kan mærke de mindre hjul end K2 radicals 100 mm, men de kører næsten lige så hurtigt og er meget lettere at manøvre med inde i kbh.
Ragnar Klein Olsen (Vanløse)
22-03-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
K2 V02 Max 90 BOA er min tredje rulleskøjte på 13 år, og den er klart den bedste. Den sidder bedre på foden end de forrige par -- i dag har jeg rullet med den syv timer i træk uden at mine fødder har været generet. BOA-systemet spænder skøjten effektivt om foden og er i sin enkelthed en fryd at anvende. Skøjten er hurtig at få på og endnu hurtigere at få af.
Tommy Avlastenok (København NV.)
28-09-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Skon i sig är enormt skön. snörningen är väldigt fiffig, första skon jag köper och behåller på nära nog 5 år. Stabiliteten går absolut inte att klaga på och verkar ha riktigt bra kvalitet i hållfastheten. Hjulen och kullagren går ju alltid att byta ut men även de är riktigt bra. kullagren är jag lite fundersam över fortfarande, bara fått in cirka 6 mil i dem än men de rullade otroligt bra första dagen men runt 10% sämre fart andra gången jag provade. en hastighetsminskning från nästan 24km/h till 21.5km/h på samma sträcka. annars kan jag bara säga, tänker du köpa ny sko - Köp den här! Bästa jag provat på väldigt länge!
Joakim Kindholm (Åtvidaberg)
22-08-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Helt klart den bästa jag åkt på...suverän på alla sätt..bra speed och stabil i höga farter..
per-arne berg (karlskrona)
11-08-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Helnöjd! Superskön sko, bra hjul och skena samt en helt fenomenal snörning.
Tobias Hedenström (Karlstad)
17-05-2013
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 9 omtaler
SkatePro