Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Hardcore Evo 2012 Freeskate Inline-skøyter

(3)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Powerslide Hardcore Evo 2012 Inline-skøyter freeskates er lagd for gode prestasjoner. De er designet for spennende og fartsfylt urban freestyle og freeskate action. På disse Powerslide freeskates finner du myk støvler. Den mykere støvelkonstruksjonen sikrer både god passform og komfort. The Powerslide Hardcore Evo 2012 Inline-skøyter er små i størrelsen. Derfor anbefaler vi en størrelse større enn du vanligvis bruker. Passer for deg som har litt smalere føtter

  • High-Cut cuff gir maksimal ankelstøtte for støtte og stabilisering slik at muskeltretthet reduseres
  • Magnesiumramme som er lettere enn aluminium og veldig stiv gir mer kontroll og sparer energi på hvert fraspark
  • Rockered ramme for økt manøvrerbarhet siden hjuelene foran og bak er litt mindre
  • 76mm hjul med hardhet på 84A gir svært responsiv og gøyal kjøring
  • Anatomisk formet liner som er lagd for å følge fotens naturlige struktur for et høyere komfortnivå
  • Skøytene kommer uten en bremse som gjør dem passende til mer erfarne skatere

Husk å sjekk alle skruene før bruk - det er mulig at de trenger stramming. Du burde også sjekke skruene jevnlig etter bruk.

Modell spesifikasjoner

ModellHjulbase
36223mm
37223mm
38223mm
39223mm
40231mm
41231mm
42243mm
43243mm
44243mm
45243mm
46243mm

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
76mm
Hjulhardhet:
84A
Støvel type:
Myk
Ramme materiale:
Magnesium
Innerstøvel detaljer:
Anatomisk utformet
Lukke mekanisme:
Snøre, Spenne, Mikro-justerings spenne
Ramme type:
Rockered setup
Støvel materiale:
Carbon, Fiber, Kompositt
Innerstøvle materiale:
Lær, Neopren, Mikrofiber
Cuff:
Høy ankelstøtte
Bremse:
Ingen

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (3)

Fede skøjter. De er lidt stramme omkring anklerne, men sidder rigtig godt på foden og følger hver bevægelse. Angående størrelse, så valgte jeg den størrelse på størrelsesguiden som var præsist lige så lang som min fod. Da jeg fik skøjten var der 1 cm ekstra plads i støvlen. Jeg fik dem byttet til en størrelse mindre end det som guiden havde målt og den var stram, men udvider sig perfekt til min fod. Min skøjte blev byttet uden uden ekstra kost, hos SkatePro. Jeg printet en returseddel ud fra nettet og leverede den til postkontoret. Thumbs up for service!
Susanne Madsen (Frederiksberg)
01-11-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Den perfekte skøjte for dig som kan lide gøgle lidt rundt når du er ude og stå. Den sidder så tæt til foden at den mindste bevægelse vil blive registreret hvilket kan være lidt skræmmende til at starte med men det vil helt sikkert gøre dig mere stabil på skøjterne i sidste ende. De er også super behagelige og hvis de ikke passer din fod perfekt kan de "heatmoldes" så de kommer til det. Super lækker skøjte og helt sikkert alle penge værd.
Nicklas Thorsen (Kokkedal)
03-06-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Powerslide has (almost) done it again. A skate that is a natural extension of your feet and setting you free to move like you want, not how the skate wants to. The only minor thing to be aware of is that they have made the front of it slightly wider than last years model. A minor warning thou, its a skate that demands the best from you, it wont be the one to break. Powerslide har (næsten) gjort det igen. En skøjte som er en naturlig forlængelse af ens fod, sådan at du kan bevæge dig som du vil og ikke som skøjten begrænser dig til. Den eneste ting man skal være opmærksom på er at forfoden er blevet en smule bredere i forhold til sidste års model. En lille advarsel, skøjten kræver det bedste man har og det er ikke den som giver op først.
Dean Rugaard
30-04-2012
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro