MENY
×

Seba FR1 80 Signature Svart Freeskates

NOK 2.499,-
Seba Skates
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

God freeskate med fine detaljer som kan brukes av de fleste. God stram passform, kraftig plast støvel og 4 posisjons justerbar ankelstøtte. Seba dobbel stropp + FK Alu. spenne og micro klikkspenne.
Seba R1 Alu. ramme for optimal kontroll og kraftoverføring samt 80mm Seba Si hjul og Titanium kulelager. Seba's FR1 er forskellig fra FR2 ved at man kan plassere rammen i 3 forskjellige stillinger. I tillegg har den en topp-metallspenne og en optimalisert innersåle.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
80mm
Hjulhardhet:
84A
Hjulbase:
243mm
Støvel type:
Hard
Ramme materiale:
Aluminium
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Støt absorbering
Lukke mekanisme:
Snøre, Spenne, Mikro-justerings spenne
Ramme type:
Flat setup
Maks hjuldiameter:
84mm
Støvel materiale:
Plast
Cuff:
Høy ankelstøtte, Justerbar
Bremse:
Ingen
Vekt:
1680g
 

Omtaler

Fikk disse skøytene i posten dagen etter jeg hadde bestilt, så det var utrolig rask leveringstid! Har vært ute og testet dem nå i et par timers tid, og førsteinntrykket er veldig bra. Skøytene virker stive og solide samtidig som de er veldig smidige. Tidligere har jeg kjørt på vanlige inlines med 90mm hjul, å kan derfor si at det var en ny opplevelse å kjøre freeskates med 80mm hjul og uten brems. Slalomkjøring ble en lek med disse. Skøytene føltes også veldig stødige etter jeg prøvde noen små hopp med enkle triks som f.eks. 180. Størrelsen 44 passet perfekt, å jeg bruker 43 i vanlig skostørrelse. Det eneste jeg syns var litt negativt var at jeg syns de ble nesten litt for stive. Men det er nok muligens fordi jeg ikke er vandt til freeskates enda + at skøytene er helt nye. De blir sikkert litt mykere etter man har fått kjørt dem en del. Alt i alt.. veldig fornøyd både med service, levering og skøytene :)
Mats Sletvold (Frogner)
23-07-2015
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Bestilte først en k2 skate som desværre var lidt for lille og smal i pas størrelsen. Returnerede den skate for at købe Seba FR1 80 og jeg har ikke fortrudt ét milisekund. super lækker skate der ser alt for nice ud, jeg er klart positiv overrasket. den medfølgende sål var dog lidt for høj ved fodens svang, men var super nem at bytte ud og jeg bestilte 1 størrelse over min sko størrelse hvilket kan anbefales. Genial skate som er et must have i ens samling! fik dem iøvrigt dagen efter jeg bestilte, vanvittig god kundeservice.
Jimmy Winkel (Nysted)
09-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!