MENY
×

Seba FR1 80 Signature Oransje Freeskates

NOK 2.299,-
Seba Skates
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

God freeskate med fine detaljer som kan brukes av folk flest. God stram passform, kraftig plast støvel og 4 posisjons justerbar ankelstøtte. Seba dobbel stropp + FK Alu. spenne og micro klikkspenne.
Seba R1 Alu. ramme for optimal kontroll og kraftoverføring og 80mm Seba Si hjul og Titanium kulelager. Seba's FR1 er forskjellig fra FR2 på grunn av muligheten til å plassere rammen i 3 forskjellige stillinger. I tillegg har den en metall-toppspenne og en optimert innersåle.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
80mm
Hjulhardhet:
84A
Hjulbase:
243mm
Støvel type:
Hard
Ramme materiale:
Aluminium
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Støt absorbering
Lukke mekanisme:
Snøre, Spenne, Mikro-justerings spenne
Ramme type:
Flat setup
Maks hjuldiameter:
84mm
Støvel materiale:
Plast
Cuff:
Høy ankelstøtte, Justerbar
Bremse:
Ingen
Vekt:
1680g
 

Omtaler

Super lækker skøjte, kan varmt anbefales. Sidder rigtigt godt og stramt på foden, præcis som ønsket, og giver en rigtig god kontrol. Klart den bedste jeg har haft og alle pengene værd!
Richard larsen (hillerød)
23-08-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Jeg skulle lige til at klage over, jeg ikke kunne finde mere end en enkelt Seba Skate online, men at finde helt nye modeller og farver nu gør mig virkelig glad! YES! Lige denne skøjte valgte jeg at hente direkte fra fabrikken, da ingen forhandlere i EU kunne hjælpe mig, så jeg har efterhånden haft mine FR1 Orange (2013 model) i et par måneder og jeg er rigtig tilfreds. Eneste minus er at jeg ikke kan få spændt dem ordenligt i den øverste spænde på støvlen, men det lader ikke til at jeg står dårligere på dem, eller føler de ikke sidder ordenlig. Jeg kan til hver en tid anbefale denne model og mærket, man føler virkelig man får noget for sine penge.
Patrick P Nielsen (Herlev)
10-05-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Great pair of freeskates. 39 fitted me perfectly while 38 and 39 are the sizes I usually wear. The roller-blades are comfortable, light-weight enough and easy to manage/balance. Perfect choice for intermediate and advanced skaters for slalom skating as well as universal use. And really love the color and design btw
Hanna Golikova (Dublin)
02-08-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!