×
Meny

Dragon Formula V4 Skateboard Hjul 4-Pakning

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Powell Peralta Skateboards er et anerkjent navn i skateboardverdenen, kjent for sitt eksepsjonelle håndverk og sitt urokkelige engasjement for å flytte grenser.

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels, som er et godt eksempel på deres satsing på kvalitet, er et must for skateboardkjørere. Disse hjulene er laget av førsteklasses uretan og gir en optimal blanding av holdbarhet og ytelse.

Med en hardhetsgrad på 93A er disse hjulene perfekt egnet for både street- og parkskateboarding, og gir en perfekt balanse mellom jevnhet og kontroll. Slipp ferdighetene løs når du enkelt takler ulike typer terreng, fra ujevnt fortau til glatt betong.

Dette settet leveres komplett med fire hjul, noe som gir en helhetlig oppgradering av skateboardet ditt. Med Powell Peraltas sans for detaljer sørger disse hjulene for en jevn og responsiv kjøring, noe som gir deg en enda bedre skateopplevelse.

Omfavn arven og håndverket som følger med Powell Peralta Skateboards, og utnytt ditt fulle potensial på fire hjul. Dragon Formula V4 Skateboard Wheels venter på deg, klare til å løfte skaterferden din til nye høyder.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
54mm
Hjulbredde:
34mm
Kulelager:
Ikke inkludert
Hjulhardhet:
93A
Hjulmateriale:
Premium Urethane
Hjul per pakke:
4
Spacers:
Ikke inkludert

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro