Ryddesalg
Spar opp til 60%  -  Mer enn 1000 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY
Rollerblade rulleskøyter og hjul

Rollerblade Bladegear 3-pakk beskyttelsesett

NOK 269,-
(12)
Zoom
Størrelse: XL
På lager
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
  Lagre til senere
Fra samme merke
Beskrivelse

Beskyttende utstyr til albuer, knær og håndledd.

Denne 3-pakningen beskyttelsespakke er enkel å feste og gir deg den ekstra sikkerhet du liker for å utvikle deg på skøyter, skateboarding og andre gatesport.

Dette settet er anatomisk designet for å passe deg best og gir deg en fin, behagelig passform. Bladegear 3-pack har pustende mesh materiale for å gjøre dem behagelige.

omtaler   (12)
Købte str S til min søn på 10 år efter råd fra butikken på Østerbro. Det viste sig desværre at være lidt for stort. Men ellers et fint beskyttelsessæt.
Lene R. (København N)
29-08-2018
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Kan varmt anbefale disse. God kvalitet. De er lette at tage på og føles naturlige. Håndledsbeskyttere plejer at være varme at have på, men disse er lavet på en måde så de er mere ventilerede end andre jeg har anvendt. Knæbeskytterne har et stykke elastisk stof som kræver at man trækker dem op ad benet og derpå spænder fast med velcro. Det er besværligt når man har lange bukser på. Man kan aftens tage dem på uden at bruge stoffet og altså kun spænde dem på, men så sidder de lidt løst (Det er dog ikke produktets skyld – jeg tror bare at de er tænkt som udstyr når man har bare ben og ikke uden på bukser.)
Morten B. (København Ø)
16-04-2018
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Snabb leverans och mycket bra kundservice!
Simon Bjuvlid Kazantzidis (Kristianstad)
04-03-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Vis alle 12 omtaler