Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
DB

Coreflex Compound Longboard Deck

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Med et deck som vil få lonboard-freeriders til å sikle - dette er nemlig et setup som er midt i blinken for alle dere som digger et responsivt og carvy longboard som kan ta dere ned et hvilket som helst fjell, i full stil. Coreflex Compound har et longboard-deck som har en massevis av triks i ermet for å tilby deg mest mulig flex og allikevel beholde den sterke holdbarheten.

Selve formen gjør dette decket kjempeallsidig ved bruk. Kicked i begge ender, konveks for å gi mer flex og til slutt en konkavform som låser føttene godt fast og gir dermed et strålende fotfeste.

Coreflex Technology som har blitt brukt her, er en spesialisert og avansert måte å kombinere ulike lag av forskjellige materialer sammen på. Vi starter med kjernen og utover, her finner man et lag av vertikalt laminert bambus som deretter har blitt dekket på begge sider med lag av tri-axial fiberglass. På både bunnen og toppen av decket så finner man et slitesterkt plastmaterial med en høy tetthet. Og bare for å gi dette så å si fullkomne decket enda mer high-tech, så har DB tilføyd et sett med Urethane Blast Tips som vil forlenge levetiden på ditt longboard noe helt ekstremt mye. Til slutt må også DB's epoksyoppskrift som holder alle lagene sammen få noe ros her.

Tilgjengelig her med 2 forskjellige typer flex som begge er designet for ulike kroppstyper (størrelser) - spesielt da med hensyn til brukervekten.

  • Flex 2 (Rød versjon) er beregnet for en brukervekt på mellom 54.5 kg og 77.1 kg (120 lbs - 170 lbs).
  • Flex 3 (Svart versjon) er beregnet for en brukervekt som er fra 72.5 kg og oppover (160 lbs +).

Spesifikasjoner

Akselavstand:
30" (76.2cm)
Deck lengde:
42" (106.7cm)
Deck bredde:
9" (22.9cm)
Deck materiale:
Bambus
Tilleggsmatriale:
Epoxy, Glassfiber
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail, Twin tip, Hjul udskæringer
Kjøre Stil:
Downhill, Freeride, Cruise, Carving

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro