Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Stratus HollowTech Longboard Deck

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Basert på det gamle Stratus-decket, så vil Hollow Tech -versjonen som du ser her ta dine dance rides til nye høyder. Stratus Hollow Tech Longboard Deck kombinerer en kjerne av 4 lag med bambus som har hedret fiberglass i både bunnen og toppen. Dette har ikke bare gjort dette decket utrolig sterkt, lett og holdbart - men det har også gjort at Landyachtz har kunnet fjerne en del av materiale slik at lys kan skinne igjennom selve decket. Dette har dem gjort uten at det har gått utover den strukturelle styrken på decket. Midtdelen kommer uten griptape, dette vil gi deg mer bevegelsesfrihet ved cross-stepping og dancing.

Så hvis du er på jakt etter et dance board som vil holde deg på gata i dagevis, da ser du her på et board som virkelig skiller seg ut fra mengden.

1 Board - 1 Tre.
Landyachtz har dedikert seg til å produsere bærekraftige boards, derfor planter dem et nytt tre for hvert eneste board dem selger.

Legg merke til: Dette board er tilgjengelig i to ulike flex typer. Den røde versjonen, som kommer med en vanlig/mild flex. Mens den blåe versjonen kommer med en sterk/super flex. Hvis longboarding er helt nytt for deg, da anbefaler vi at du velger den røde versjonen siden den er litt mer stabil og vil gi deg et lettere ride.

Spesifikasjoner

Akselavstand:
29.5" (74.9cm)
Deck lengde:
45.5" (115.6cm)
Deck bredde:
9.25" (23.5cm)
Deck materiale:
Bambus, 4-lag
Tilleggsmatriale:
Glassfiber, 2-lags
Vekt:
1723g
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail, Hjul fordypninger
Kjøre Stil:
Freestyle, Dancing, Cruise

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Beautiful see through deck. Great for stiffer dancer setup
Alan J. (Hinnerup)
06-08-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro