Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Drifter 2018 Kite

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Stabil og responsiv kite til kitesurfing, fra Cabrinha. Drifter er en kite som er klar for å både surfe bølgene samt freerides-surfing, med sine utmerkede egenskaper som blant annet kontroll og pop.

Drifterkiten er designet med Pure Profile Panels, som leverer kraft fra øverste hylle og en god Slack Line Drift - alt du trenger for en fantastisk opplevelse på bølgene og med Drifter så kan du faktisk fokusere på...bølgene, istedenfor på hvor din kite befinner seg i lufta. Dette er takket være jevn trekking og kraft til dine triks og cutbacks.

Egenskaper:

  • 1X Security

Når du aktiverer 1X Security -sikkerhetssystemet, så drepes all kraft til din kite umiddelbart og den vil dermed hvile helt ubevegelig både på vann -eller land.

  • Dynamic Arc

Denne teknologien tillater din kite to forskjellige bueformer. Den har en bueform når den er i luften, og en annen bueform når den hviler på vannet for å åpne seg enda litt mer - før den vil fly opp i luften igjen.

  • High Tenacity Dacron

Dette er materialet som Cabrinha bruker for å forbedre kiten sin evne til å holde sin struktur intakt, samtidig som det bekjemper deformasjon mens kiten er i luften. Dette reduserer også forlengelse og resulterer dermed i en mer presis og forutsigbar kite.

  • Onshore/Offshore

Drifterkiten har denne teknologien integrert. Offshoreinnstillingen optimaliserer prestasjoner ved surfing i sidekyst -og offshore vind. Dette gir mulighet for bedre upwind-egenskaper som da vil gjøre cutbacks under offshorevind enklere. Onshoreinnstillingen optimaliserer prestasjoner ved surfing på sidekysten og onshorevind. Denne innstillingen leverer den mest maksimale mengden av "drift" samt evnen til gjøre de mest skarpe svingene.

  • Power Control

Hver eneste "pig tail" koblingskontakt til de bakerste linjene på kiten, har 3 kraftstillinger som du kan velge mellom. Valgmuligheten med posisjonen i midten, er den anbefalte posisjonen fra produsenten. Velg knuten som er posisjonert med minst avstand til selve kiten for å skape enda mer kraft. Velg knuten som er posisjonert med minst avstand til selve rytteren for å skape mindre kraft.

  • Pure Profile Panels

For å gi Drifter ekte og stabile aerodynamiske profiler, så har Cabrinha plassert paneler i designet veldig strategisk. Dette forbedrer effektiviteten, ytelsen og antall arenaer for ytelser til kiten.

  • Skeletal Frame

Denne teknologien sikrer strukturen til din kite ved bruk, og vil gjør den mer stabil. Dette gjør det også mye enklere å få liv på din kite igjen.

  • Slackline Drift

Drifterkiten er utstyrt med denne teknologien. Denne egenskapen gjør at kiten holder seg lengre i luften selv om linjene blir slakere, dermed kan du fokusere fullt ut på oppgaven med dine bølge rides.

  • Sprint System W/ Airlock

Dette store airlock-systemet sørger for en rask oppblåsing , samt en rask deflasjon. Hvert strut kan låses for å holde kittrammen stiv og isolert mot alle deflasjoner fra resten av kiten.

For å lese bruksanvisningen - Klikk her

Spesifikasjoner

Kite Bar:
Ikke inkludert
Kite-liner:
4 Liners
Kjøre Stil:
Freestyle, Wave
Kitepumpe:
Ikke inkludert
Inkludert tilbehør:
Bag
Vis alle

SkatePro