Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
K2

VO2 100 X Boa Inline Speed Skates

(11)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

K2 VO2 100 X Boa speed skates er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å utforske denne sporten. Vær klar til å oppleve turbomodusen som disse store hjulene vil få deg inn i. Disse K2 speed skates kommer utstyrt med en myk støvel i kvalitet. Den mykere støvelkonstruksjonen sikrer både god passform og komfort. The K2 VO2 100 X Boa er små i størrelsen. Derfor anbefaler vi en størrelse større enn du vanligvis bruker.

  • High-Cut cuff gir maksimal ankelstøtte for støtte og stabilisering slik at muskeltretthet reduseres
  • Aluminiumsramme gir direkte håndteringsegenskaper og svært lav vekt
  • Et Hi/Lo setup med større hjul bak og mindre hjul foran gjør deg klar til sprint til enhver tid
  • Powerstrap-lukkesystem for å unngå hælløft med den ekstra stroppen over vristen for å sikre god passform og ekstra kontroll
  • 2x90mm - 2x100mm hjul med hardhet på 83A med en smal profil for minimum friksjon og maksimal hastighet
  • Innebygd liner integrert med selve støvelen, dermed holder den seg på plass og gir deg både komfort og mer direkte kontroll
  • Pustende mesh brukt i lineren vil holde føttene godt ventilerte

Husk å sjekk alle skruene før bruk - det er mulig at de trenger stramming. Du burde også sjekke skruene jevnlig etter bruk.

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med K2 VO2 100 X Boa Inline Speed Skates:

Kompatible deler

Spesifikasjoner

Støvel type:
Myk
Hjulhardhet:
83A
Kulelager presisjon:
ILQ-9
Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Ventilert
Lukke mekanisme:
Powerstrap, Spenne, BOA
Ramme materiale:
Aluminium
Støvel materiale:
PU-lær, Plast
Innerstøvle materiale:
Åndbar materiale
Cuff:
Høy ankelstøtte
Anbefalt til:
Trening-skating

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (11)

Fantastiske skøyter, sitter som et skudd, går fort og har en skikkelig god støvel med akkurat passe fleks i alle retninger. De store hjulene gjør at skøytene dundrer over hva som helst som en tanks.
Tore Sand (Oslo)
22-07-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Gode skøyter, men mykere enn hva jeg trodde mtp støtte i overgang ankel/legg. Ruller bra på fin asfalt, men noe ruglete på gammel asfalt. (Dette bestemmes jo av hjulene) Bruker skøytene med staver rundt om i nærområdet og kan anbefale de for treningsøkter. "Snøringen" er genial!! Klemmer og strammer på alle de rette stedene. Målte bena i cm og bestilte som følge av det, passet perfekt. U.S size 12 (målte 29,5 cm på labbene). Bruker ellers U.S size 12/ Eur 46 på Nike free 5.0 joggesko.
Kim Dahlstrøm (Jar)
10-06-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Er nybegynner og dette er de første skøytene jeg har prøvd. Bruker normalt 42-43 i størrelse og bestilte 43,5. Første gang jeg hadde de på var jeg i tvil om de var store nokk til å ha mellomtykk sokk på, men etter første tur passet de helt perfekt. Ruller lett og har også rullet litt på nedkjørt grusvei uten nevneverdig problem. Er godt fornøyd med skøytene så langt. Liker godt hurtigstrammerne på skoene. God støtte på foten.
Terje Skogen (Kragerø)
21-05-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Veldig godt fornøyd med kjøpet. Ruller lett og har også taklet litt "ruskete" kjøreforhold med grusrester fra vinteren godt. Beste skøyter jeg har testet så langt, og gikk ned kilometertiden med 20-25 sekunder
Jon Øyvind Staff (SkiSki)
02-04-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Super gode skøjter jeg køre i snit 20 km om dagen og har gjort det dagligt på dem siden 14 dage efter køb så lejer er godt nok slidt op men hjulene er overreskende lidt slidt skønt jeg holder en gennemsnitsfart på mellem 18 og 20 kmt... Så jeg er meget tilfreds går bare over til londbordlejerne igen de holder længere i alt vejr...
Bent L. (Esbjerg Ø)
13-11-2014
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Kører fantastisk og isærdeleshed god på længere ture. Dur også OK til Rullehockey. Stoffet på siden af støvlen revet i stykker på første off, det eneste minus.
Jonathan Meinert Risager (Oure)
25-09-2014
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Bra
Mikael Möller (Växjö)
12-07-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
kanonbra stabila
Göran Hållander (Ulricehamn)
20-09-2014
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 11 omtaler
SkatePro