Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Mini Sharkman Sparkesykkel Barn

(4)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

For et lite barn som skal lære seg å stå på sparkesykkel så kan det være vanskelig å begynne med en gang på bare to hjul. Dette er hvor Mini Sharkman sparkesykkel fra Maui and Sons kommer på banen.

Med tre hjul hvor alt er laget så mykt og enkelt som mulig så vil barnet lære de mest grunnleggende ferdighetene, i tillegg til å ha en super opplevelse på sparkesykkelen.

Denne sparkesykkelen er laget av lett og holdbar materiale i plastikk. Kombinert med et avtagbart styre i aluminium gjør at sparkesykkelen kan enkelt pakkes vekk, uten å ta så mye plass.

Legg merke til: Maksvekt for brukeren av denne sparkesykkelen er på 50 kg (110 lbs).

Spesifikasjoner

Maks brukervekt:
50 kg
Materiale:
Plast
Bar materiale:
Aluminium
Hjulprofil:
rund
Kjernemateriale:
Nylon
Kjernedesign:
Spoked
Kulelager presisjon:
ABEC-5
Bremse type:
Flex Fender
Montering:
Delvis montert
Vis alle

omtaler   (4)

Anbefaler ikke denne sykkelen. Jeg kjøpte denne til min ene tvillingjente da den andre fikk en brukt micro sykkel. Sammenlignet er maui sykkelen en dårlig opplevelse. Den er alt for løs i krengingen, så det blir lett speed wobbles og den vingler når jenta mi tar i fart. Dessuten er hjulene svært harde, så sykkelen bråker og vibrerer og er ukomfortabel. Dessuten gjør det harde bakhjulet det vanskelig å bremse. Da kan ikke jenta mi kjøre ned bakken til barnehagen, mens tvillingsøstra raser ned med sin Micro sykkel. Dette produktet er en stor skuffelse dessverre.
Torfinn dahl (Oslo)
23-07-2018
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er synd å høre at dere har dårlig opplevelse med denne sparksykkelen. Dette er en av våre billigere modeller for de aller minste. Produktet er laget hovedsaklig for at de minste skal lære seg balanse og enkle tekniker før de går over til en sparkesykkel med 2 hjul. Denne sparkesykkelen kommer med hard hjul som du nevner. Harde hjul er mer holdbare men de absorberer mindre vibrasjon på grov asfalt som dere opplever. Så dette har du helt rett i.
//Tommy
Ikke anvendeligt til små børn, vi returnerede
L. Hansen (Næstved)
13-01-2020
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Helt klart 5 stjerner herfra. Min datter kører på det hver dag og elsker sit løbehjul. Det geniale ved løbehjulet er at det er ens vægt der får løbehjulet til at dreje, hvilket gør at motorikken udfordres.
Chris Zander (København Ø)
16-04-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Misvisende tekst. Der bruges ikke en basal færdighed for at styre. Man styre produktet ved hjælp af kroppens balance, og ikke med styret.
Steffen talsnes christensen
10-01-2018
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager meget hvis produktet ikke har levet op til dine forventnigner. Løbehjulet er lavet på sådan en måde så det er nemt for de helt små at gå til. Dette opnåes ved at eliminere de dele der i starten kan være ustyrlige, her under et bevægeligt styr. I stedet er det bygget op så barnet kan bruge sin vægt til at dreje løbehjulet. Når det er sagt så beklager vi meget hvis produktet ikke var hvad du ønskede. Du er selvfølgelig altid velkommen til at benytte dig af vores 180 dages retur service. /Frede
SkatePro