×
Meny
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Vi presenterer YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Opplev spenningen ved å surfe på land!

Løft surfetreningen din og opplev den autentiske surfefølelsen på fast grunn med den eksepsjonelle YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Denne komplette surfeskaten kombinerer ekspertisen til Your Own Wave Surfskates og den legendariske surfebrettformeren Pyzel for å gi deg en enestående carving-opplevelse.

YOW x Pyzel Shadow er konstruert av lønn av høy kvalitet og har eksepsjonell holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer en jevn og responsiv tur. Med en lengde på 85,1 cm (33,5") og en bredde på 25 cm (9,85") gir denne surfskaten god stabilitet og kontroll, samtidig som den muliggjør dynamiske carvingmanøvrer.

YOW x Pyzel Shadow har en akselavstand på 43,2 cm (17") og tilbyr en optimal balanse mellom stabilitet og manøvrerbarhet, noe som gjør den perfekt for både nybegynnere og erfarne surfskate-entusiaster. Nose-lengden på 5,43" og tail-lengden på 6,73" gir akkurat passe kontroll og pop til carving og triks.

Denne surfskaten leveres komplett med 66 mm hjul som gir et jevnt og godt grep, slik at du enkelt kan carve og flyte. Den omvendte kingpinnen og de reversible hanger truckene gir eksepsjonelle carvingegenskaper, slik at du kan etterligne følelsen av å surfe på bølger.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
17" (43.2cm)
Nose Lengde:
5.43"
Tail Lengde:
6.73"
Deck lengde:
33.5" (85.1cm)
Deck bredde:
9.85" (25cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Reversible hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro