×
Meny
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Oppdag YOW Waikiki Classic Series Surfskate, den perfekte kombinasjonen av stil og ytelse. Denne komplette surfeskaten fra Your Own Wave Surfskates gir en uovertruffen surfeopplevelse på land.

Waikiki Classic Series Surfskate kan skilte med et imponerende dekk i lønn, som gir både holdbarhet og fleksibilitet for en enda bedre kjøreopplevelse. Med en generøs dekklengde på 40 tommer og en bredde på 10 tommer gir denne surfeskaten god plass og stabilitet. Hjulavstanden på 26 tommer øker stabiliteten samtidig som den muliggjør jevn carving.

YOW Waikiki Classic Series Surfskate er utstyrt med 66 mm store hjul som sikrer en jevn rulle og utmerket grep, slik at du enkelt kan takle ethvert terreng. De inverterte kingpin-lastebilene, kombinert med standard oppheng og carvingegenskaper, gir eksepsjonell respons og kontroll, slik at du kan etterligne følelsen av å surfe på bølger.

Denne surfeskaten er designet med en kicktail som gir ekstra allsidighet, slik at du enkelt kan utføre ulike triks og manøvrer. Enten du er en erfaren surfer som ønsker å trene utenom sesongen, eller en entusiast som lengter etter bølgene, er YOW Waikiki Classic Series Surfskate den ultimate surfeskaten for carving, cruising og utforsking av surfeskatingens verden.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
26" (66cm)
Nose Lengde:
4.23"
Tail Lengde:
5"
Deck lengde:
40" (101.6cm)
Deck bredde:
10" (25.5cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro