Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Emerald Soft Derby Rulleskøyter

(19)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Chaya Emerald skøyter er et godt valg for nybegynnere som ønsker å prøve ut Roller Derby eller til skatere som er på jakt etter et godt ventilert ulow-cut side-by-side skøyter. Disse skøytene tilbyr en flott plattform uten å tømme lommeboka. Og det kule er at hvis du bestemmer deg for at Roller Derby er for deg, kan du alltids oppgradere plater, hjul og andre deler, for en mer tilpasset personlig stil og teknikk.

Støvelen er veldig myk, med en enda mykere polstring for å sikre en komfortabel passform. Den er laget av et komposittmateriale med power-knit konstruksjon som sikrer en kjølig skøyte på varme dager. Det er en low-cut støvel, noe som sikrer optimal manøvrerbarhet.

Chaya har utstyrt Emerald modellen med sine Shari 3,0 plater. De er laget av en blanding av nylon og glass fiber, noe som gjør disse platene motstandsdyktige mot slitasje, de er holdbare og meget lette. Både plate og støvel i dette oppsettet, er utstyrt med Chaya Dual Center Mounting. De gir deg muligheten for å parre en hvilken som helst Chaya støvel med din favoritt Chaya plate. I tillegg gir det brukeren muligheten til å justere posisjonen som passer til din kjørestil og teknikk. Power toe-systemet gir deg en mye bedre overføring av kraft, fart og kontroll. De anstrenger musklene lite, noe som bidrar til å forkorte reaksjonstiden.

Emerald modellen er ikke skrudd sammen med DCM monteringssystem i denne setupen. Den er utstyrt med en klassisk 4 bolt oppsett.

Truckesene som sitter på Shari platene er laget av aluminium og har en vinkel på 20 °.

Octo Paseo hjul har en durometer på 78A og en form som er rettet mot å gi nybegynnere et hjul som er lett å kjøre med og kan brukes på mange forskjellige overflater. Merk at hvis du ønsker å primært bruke disse skøytene til Derby, anbefaler vi at du videre kjøper noen hardere hjul, som vil være mye bedre egnet til dette formålet.

Cherry tåstopperen gir deg mer kontroll og manøvrerbarhet. De semi-myke Jelly Interlock foringer balanserer komfort og kontroll. Wicked ABEC7 kulelager for enkel rullehastigheten.

Spesifikasjoner

Plate materiale:
Fiber, Plast, Kompositt

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (19)

De er veldig fine og har tjent meg godt i tre år på gatene, i roller derby (med byttet hjul og bremse) og til og med nå i skateparken (også med byttet hjul). Eneste problem jeg har er at 41 ble for store for meg, og jeg skjønte det ikke før det var altfor sent til å bytte. Jeg har brukt flere par tykke sokker, men når jeg går opp bakken på bremsene så føler de fortsatt litt som flip-flop sandaler. Men det har ikke gitt meg noen store problemer, så jeg kan anbefale dem til de som ikke vil ha noe ankelstøtte.
Simona Mitmann (Fredrikstad)
05-05-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Kjempegode og fine!
Ida T. (Tromsø)
14-02-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Elsker dem! Glæder mig vildt til vejret bliver til at køre udendørs...
Simon Wesche (Odense V)
09-01-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fremragende støvler, meget behagelige!
Michael Monrad (Højbjerg)
10-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Snygga och bekväma. Väldigt nöjd!
Towe Malmström (Bandhagen)
15-01-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Så himla fina, bekväma, jag älskar dem.
Natalia Uribe (Sundbyberg)
06-11-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 19 omtaler
SkatePro