Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Ruby Soft Derby Rulleskøyter

(7)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Chaya Ruby skøyterne er et opplagt valg for nybegyndere, som ønsker å begynne med Roller Derby. Denne skøyten tilbyr en fantastisk platform uten å tømme lommeboka. Og det kule er, at hvis du beslutter deg for at Roller Derby er for deg, kan du alltid oppgradere plates, hjul og andre dele, for et mere skreddersydd personligt stil og teknikk.

Støvlen er veldig bløt, med en enda bløtere polstring, som sikrer en behagelig passform. Den er fremstillet af et kompositmateriale, som er lett å vedligeholde men også modstandsdygtig over for riper. Det er en low cut støvle, som sikrer optimal manøvring.

Shari 3.0 platene på disse Ruby skøytene er laget av en blanding af nylon og glassfiber. Noe som gjør disse platene motstandsdygtige mot slittasjoe, de er holdbare og meget lette. Både plate og støvle i denne setupen, er utstyret med Chayas Dual Center Mounting. Noe som gir deg muligheten for å parre en hvilken som helst Chaya støvle med din foretrukne Chaya plate. Utover dette gir det brukeren mulighet for at innstille positionen, slik at de passer til din kjørestil og teknikk. Power toe-systemet gir deg en langt bedre energioverføring, hastighet og kontroll. De holder en svak spenning i musklerne, noe som bidrar til å forkorte din reaktionstid.

Ruby-modellen er ikke skruet sammen med DCM monteringssystemet i denne setupen. Den er monteret med en klassisk 4 bolt setup.

Trucksene som sitter på Shari platene er laget av aluminium og har en vinkel på 20º.

Octo Paseo hjulene har en durometer på 78A og en form, som er rettet mot å gi begynere et hjul, som er lett å kjøre på og brukbart på mange forskellige overflater. Merk at hvis du ønsker å primært bruke disse skøytene til Derby, anbefaler vi at du videre kjøper noen harde hjul, som vil være mye bedre egnet til dette formålet

Cherry tåstopperen gir deg ekstra kontroll og manøvredygtighet. De semi bløte Jelly Interlock bushings balanserer komfort og kontroll. Wicked ABEC7 kulelager gir uanstrengt rulle-hastighet.

Spesifikasjoner

Plate materiale:
Fiber, Plast, Kompositt

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (7)

Kullagren som satt på gick inte att få av trots olja och hjälp av starka vänner (skon är en derby-sko, men hjulen som den kommer med är extremt mjuka utomhushjul). Själva skon är väldigt bred och styv, svårt att få till en bra passform om man har smalare fötter. Kan inte rekommendera denna, för samma pris kan man få bättre kvalitet.
Eva Lindell Jonsson (Uppsala)
31-10-2019
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Vis alle 7 omtaler
SkatePro