Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Kore 87 Junior 18/19 Alpinski Barn

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Høykvalitets ski til juniorer, disse skiene oser av "jeg kan alt, folkens". Kore 87 til juniorene er svært allsidige freeride-ski som passer like godt for bruk både i -og utenfor alpinanlegget.

På toppen av dem er det printet "Superlight Design" - noe som understreker at disse skiene har blitt bygget opp av kjempeflott design med en lav vekt takket, dette er takket være den unike blandingen av materialer som har blitt brukt for å gi deg disse høytytende skiene.

For å sikre den lave vekten og godfølelsen med de flytende egenskapen gjennom snøen, så har skiene blitt bygget med kraftig og lett Graphene i begge ender (tips & tails). Sandwich-trekonstruksjonen leverer deg all den kraften som trengs for å takle de ulike snøforholdene.

For å gjøre det unike designet på Kore-skiene helt fullkomment, så har dem plassert et lag med karbon for lettvektet kraft, mens skienes lag på toppen er blitt byttet fra standard - til lettere polyesterfleece istedenfor.

Alt i alt, her får du virkelig et par gøyale og allsidige ski for både freeriding og all-mountain skigåing. Rett og slett midt i blinken for både viderekommende -og erfarne eksperter på ski som vet hva dem vil ha.

  • 50% passende for off-piste og 50% passende for on-piste (Både i -og utenfor alpinanlegg)
  • Bindinger: Ikke inkludert.

Legg merke til: Ved samlet kjøp av både ski og bindinger fra oss, så tilbyr vi å montere bindingene på skiene dine - helt gratis. Hvis du ønsker dette, fyll da inn denne informasjonen på bestillingen din.

Spesifikasjoner

Bredde:
122/85/105 mm
Midjebredde:
85mm
Best til:
All Mountain, Freeride
Nivå:
Øvet, Avansert
Kjerne materiale:
Tre, Karbon, Graphene
Profile:
Camber, Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

Price was excellent, ski had minor damage to top sheet.
thomas leonard (Woodstock)
01-04-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler
SkatePro