Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Open Mist/The One Loto Skibriller

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Open Frame fra Out Of skibrillene er et formålsbygget par skibriller til racers og Freeriders. Med bare 6-sekunders linseskift vil den gi skiløperen en rask og effektiv skiopplevelse. Med det bredeste synsfeltet tilgjengelig fra Out Of's kolleksjon, Ziess linser og Dual Frame konstruksjon får du et par skibriller, som vil være gode å ha på hele dagen lang, og en overlegen beskyttelse mot elementene uten at de tåker til.

De bruker fortsatt den samme Dual Frame konstruksjonen som kombinerer lag av forskjellige skum - og frame materialer for en kombinasjon av impact beskyttelse, komfort og linser som er lette å bytte ut og tåkefrie.

Open frame er hjelm-kompatibel og kommer med et 195° vannrett synsfelt, som hjelper med naile landinger og begrenser ikke utsikt.

Disse Open mist skibrillene kommer med "The One" Loto linsen fra Out Of. Det er en del av deres nylig utviklede rekke av linser, som er en photochromic polarisert linse, som innebygger noen smarte pigmenter, som rent faktisk skifter fagre, når de blir utsatt for forskjellige nivåer lys. Fra Yellow til høy kontrast til mørk for refleksjonsreduksjon. Dette gir en linse, som kan brukes i flere forhold enn regulære linsetyper.

Loto'en har en S2/S3 rating som gjør den brukbar i de fleste regulære forhold, ned til overskyet og lett snø.

Mikrofiberbag er inkludert.

Linse lysforhold:

The One - Loto: S2/S3 Solrikt/Overskyet

Spesifikasjoner

Linse værtype:
Snøvær, Skyet, Delvis skyet, Solskinn
Utskiftbar linse:
Ja
Linse:
The One Loto
Hjelmkompatibel:
Ja
Antidugg teknologi:
Anti Fog
Skum:
Hypoallergenic triple density
Inkl. ekstra linse:
Ja
Ekstra linse:
Persimmon by Carl Zeiss
UV filtre:
UVA, UVB

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro