×
Meny

Skibriller

Godt å vite

Viktigheten av å bruke skibriller

Et par skibriller er en viktig del av antrekket når du er i skiløypene. De beskytter øynene dine mot de forskjellige værforholdene som sol, snø, tåke og vind. Skibriller gir også UV-beskyttelse. At mye av ansiktet holdes varmt under de kaldere forholdene er også absolutt en fordel våre alpinbriller gir. De beste skibrillene kommer med anti-tåke egenskaper, pustende skumpolstring og muligheten til å bytte ut linsene etter de skiftende værforholdene.

Er skibriller og snowboardbriller det samme?

Det korte svaret på dette spørsmålet er; Ja. Uansett om dine alpinbriller er fra et skimerke eller snowboardmerke - gjør disse brillene den samme jobben. De fleste merkene er nøytrale på skibriller når det gjelder disse to sportsgrenene, noe som lar deg heller basere ditt valg på andre faktorer som stil, farge og kvalitet.

For mer nyttig informasjon om kjøp av alpinbriller, ta en titt på vår egen guide for kjøp av skibriller.

Du vil at barna dine sine alpinbriller for å være både stilige og beskyttende

Hastigheten er sjelden satt på sakte når barna kjører nedover bakkene. Derfor er det viktig at beskyttelsen for barna på ski briller oppfyller kravene - som alle våre briller gjør.

Likevel er det forskjeller mellom de ulike modellene. Det er for eksempel modellene som kommer med et spesielt tåkebelegg, mens andre modeller gjør det mulig å bruke reseptbelagte briller under ski brillene. Disse kalles OTG - Over The Glasses.

Vi har barneskibriller, som er designet i sylindrisk design. Vi har også de dyrere sfæriske designbrillene, som har noen fordeler i forhold til sylindriske briller. Et par beskyttelsesbriller med sfærisk design reduserer både blending og forvrengning fra omgivelsene, og disse er virkelig høyteknologiske beskyttelsesbriller hvor vi ser store forbedringer og finjustering fra de forskjellige merkene hvert år.

Hvorfor skal barnet mitt ha på seg ski briller?

Det er flere gode grunner til at du vil at barnet ditt skal ha et sett med junior skibriller.

Selv om noen barn (og voksne alpinister) kan hevde at solbriller gir samme beskyttelse fra både sol, flygende objekter, kvister og grener, er dette ikke helt sant. Med et sett med skibriller kan du være nesten 100 prosent sikker på at beskyttelsen forblir på rett sted, uansett hvor galt turen kan være.

Videre øker de fleste junior skibriller oppfatning av kontrast som hjelper brukeren til å se dumper og skråninger fremover.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser