Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

DPS Nina 99 Foundation All Mountain Ski

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Nina fra DPS er ski som har blitt spesifikt laget til freerides - og skiene du ser på akkurat nå, er formålslaget til de kvinnelige skiløperne. Skiene har en medium midjebredde på 99 mm, og dermed havner disse midt på treet når det gjelder størrelser i denne Foundation-kolleksjonen med freeride-ski for kvinner. Nina 99 Foundation er svært forutsigbare ski med en kraftig respons.

Disse skiene er midt i blinken for deg som ønsker allsidige ski som kan takle alt av snøforhold. De har en perfekt bredde og rocker-form som vil gjøre det kjempelett og kjempegøy å svinge i den dype myke puddersnøen. Formen på skiene er designet etter Paddle Tech (PT) -løsningen fra DPS. Dette designet optimaliserer skienes svingeegenskaper med en mer tapered skiform og flex-mønsteret samt et flatere sidecut område som gjør det enklere å svinge, dermed vil du også få et skikkelig fint og smooth ride. Med andre ord, med disse skiene får du en perfekt balanse av egenskaper til freerides.

I tillegg er disse Nina-skiene laget med Foundation-konstruksjonen. Denne konstruksjonen er en blanding av karbon, bambus, poppel og fiberglass. Kjernen med bambus og poppel er omringet i både toppen og bunnen med strenger av karbon og triaxial fiberglass. Denne kombinasjonen resulterer i en perfekt blanding av kraft og demping. Dette er strålende egenskaper å ha for bruk under varierte snøforhold som b.la. på hardpakka -og grov snø, så vel som den myke og dype puddersnøen.

  • Passer 60% til off-piste (utenfor skiløypene) og 40% til on-piste (for bruk i alpinanlegget)
  • Bindinger: Ikke inkludert

Modell spesifikasjoner

ModellRadiusVekt - pr. par
158cm16m2390g
168cm17.5m2450g
176cm19m-

Spesifikasjoner

Bredde:
123/99/113 mm
Midjebredde:
99mm
Best til:
All Mountain, Freeride
Nivå:
Avansert
Performance / Ytelse:
Kjerne materiale:
Karbon, Bambus, Glassfiber, Poppel
Profile:
Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjønn:
Kvinne
Vis alle

SkatePro