Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Experience 88 TI 18/19 Ski + NX 12 Dual Konect Binding

(4)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Experience 88 TI skiene er rett og slett folkets ski. De er folkets ski fordi dem passer nemlig til folk flest pga. sitt svært allsidige DNA som er midt i blinken for både on-piste i alpinanlegget - så vel som til bruk utenfor skiløypene til off-piste rides.

Det allsidige DNA'et som du finner på disse all-mountain skiene består av progressive sidecuts, LCT-teknologien, Air Tip VAS, sidevegger og akkurat på håret nok med midjebredde for svinge rundt i alpinanlegget dagen lang - så vel som å kunne flyte på den dype myke snøen utenfor skiløypene.

LCT-teknologien (Line Control Technology) optimaliserer skienes egenskaper ved å tilføye en slags sentral sidevegg som går igjennom midten av selve skiene. Denne teknologien minimerer sjansen for at det skal oppstå counter-flex og nøytraliserer dens negative effekt på stabilitet og komfort ved sikksakk og skarpe svinger. Dette betyr at skiene får svært gode svingeegenskaper som blir både forutsigbare og presise.

Air Tip VAS er en helt ny egenskap på Experience-skiene. Dette er en lettvektet tip-konstruksjon som letter på svingevekten og absorberer påkjenninger. Dermed gir skiene deg god kontakt, stabilitet og kontroll.

Disse allsidige Experience 88 TI all-mountain skiene er perfekte til både nybegynnere, viderekommende -og avanserte skiløpere.

  • 60% passende for on-piste (bruk i skiløypa) og 40% til off-piste (bruk utenfor skiløypa)
  • Bindinger: NX 12 Dual Konect

Spesifikasjoner

Bredde:
127/88/117 mm
Midjebredde:
88mm
Best til:
All Mountain
Nivå:
Øvet, Avansert
Radius:
16m
Kjerne materiale:
Tre, Karbon, Titanal
Profile:
Camber, Tip Rocker
Bindinger:
Inkludert
DIN Setting:
12

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (4)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (4 produktomtaler)

SkatePro