Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Tyler Fernengel Freestyle BMX Ramme

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Dette er Tyler Fernengel sin signatur-ramme og denne er bygget med maksimal holdbarhet, så dermed burde den være en passende løsning for de fleste erfarne riders. Rammen er produsert av 100% med 4130 krom-materiale. Den er også bygget med hydro formet topp- og downtubes, noe som sørger for at rammen er veldig robust samtidig som at den også har et clean look.

Rammen har en littegrann mindre bakdel med sin 13.5" (34.29 cm) bakgaffel, noe som kan gjør at det føles ut som om sykkelen har for en litt for stor bredde til å manøvere på en liten plass.

Rammen kommer med en integrert seteklemme, i tillegg er den også egnet for bremsemontering. Bremsebrakett er dessuten også inkludert.

Tyler Fernengel startet sin profesjonelle karriere i 2012 og er en 21 år gammel BMX rider fra Detroit, Michigan. Ikke bare er han en utrolig talentfull freestyle rider, han er også kjent for å kjøre BMX'n sin veldig hardt. Derfor har Haro gjort en ekstra innsats for å produsere en sterk ramme som kan matche Tyler sin harde kjøring. Dette er Tyler Fernengel sin første signatur-ramme og Haro har virkelig gjort en bra jobb her med denne rammen.

Modell spesifikasjoner

ModellRamme Top Tube
20.75"20.75" (52.7cm)
21"21" (53.3cm)

Spesifikasjoner

BMX Disiplin:
Freestyle BMX
Kjedestag-lengde (Center):
13.5" (34.3cm)
Stel standover høyde:
9" (22.9cm)
Ramme materiale:
Chromoly-stål
Krankboks:
Mid
Vekt:
2.313kg
Headtube vinkel:
75°
Dropout størrelse:
29mm
Seteklemme:
Integrated
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Headtube lengde:
115mm
BMX Bremsetype Inkludert:
U-brake ikke inkludert
Gyro kompatibel:
Nei

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro